مدیر کل توسعه همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد:
استقبال گسترده از اجلاس مدیران مراکز علوم و مطالعات اسلامی/حضور ۴۰ نماینده از کشورها و مراکز دانشگاهی گوناگون در این همایش
مدیر کل توسعه همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد: این دوره از اجلاس مدیران مراکز علوم و مطالعات اسلامی با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است، ۴۰ نماینده از کشورهای مختلف و مراکز دانشگاهی از ۱۶ کشور از شبه قاره آسیای مرکزی، آسیای جنوب شرقی و کشورهای عربی و بیش از ۴۰ نماینده از دانشگاههای مختلف کشور، در این مراسم حضور دارند، این مراسم فرصت بسیار مناسبی جهت ظرفیتشناسی و تبدیل این فرصتها به امکان ایجاد و برقراری تعاملات مستمر است.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد:
لزوم ارائه پاسخ مناسب به نظام مسائل جهانی توسط مراکز فعال در حوزه مطالعات اسلامی
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد: اجلاس بینالمللی مدیران مراکز مطالعات اسلامی فرصتی است تا ضمن بررسی و تبادل تجربیات و دستاوردهای مراکز علمی دانشگاهی فعال در حوزه مطالعات اسلامی پاسخ مناسبی برای نظام مسائل جهانی مطرح شود.
رئیس دانشگاه اسلامی لبنان؛
تقابل تجربه های فکری، مهمترین راهکار تقویت هویت اسلامی در مواجه با چالشهای مختلف است
رئیس دانشگاه اسلامی لبنان گفت: تقابل تجربه های فکری و ارتقا سطح گفتگوهای اسلامی با تکیه بر تفکر اسلامی مهمترین راهکار تقویت هویت اسلامی در مواجه با چالشهای فرهنگی، فکری، سیاسی و اجتماعی است.
لزوم شکل گیری شبکهای از مراکز مطالعات اسلامی در جهت فهم، آموزش و تبلیغ تفکر اسلامی
رئیس دانشگاه قم شکلگیری شبکهای از مراکز مطالعات اسلامی جهت ایجاد جبههای قوی برای فهم، آموزش و تبلیغ تفکر اسلامی در دنیای معاصر را از اهداف مهم اجلاس بینالمللی مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه مطالعات اسلامی برشمرد وگفت: مراکزی همچون مرکز پژوهشی دایرةالمعارف علوم عقلی اسلامی نیز باید در اجلاسهای بعدی با حضور مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی حضور فعال داشته باشند تا به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بتوان مجمعی بزرگ و فراگیری از مراکز علوم و مطالعات اسلامی در سراسر جهان اسلام تشکیل شود.
اجلاس مدیران مراکز علوم و مطالعات اسلامی آغاز شد
نخستین اجلاس بین المللی مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی با شعار "آموزش اسلامی تمدن ساز؛ فرصتها و ظرفیتهای همکاریهای علمی و فرهنگی" امروز ششم بهمن ماه در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد.
به میزبانی دانشگاه قم؛
40 اندیشمند از 17 کشور به اجلاس بینالمللی مدیران مراکز آموزشی پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی میآیند
رئیس دانشگاه قم در نشست خبری اجلاس بینالمللی مدیران مراکز آموزشی پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی، درباره اهداف و چگونگی برگزاری این رویداد، به اهالی رسانه توضیح داد.
دیدار رئیس دانشگاه قم با مدیر اداره اعزامها و روابط فرهنگی وزارت آموزش عالی عراق
حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم، به همراه هیأت همراه با دکتر حازم باقر طاهر، مدیر اداره اعزامها و روابط فرهنگی در وزارت آموزش عالی عراق، دیدار و گفت وگو کرد.
در حاشیه برگزاری اجلاس هفته علم ایران و عراق انجام شد؛
امضای تفاهمنامه همکاریهای علمی بین دانشگاه قم و 11 دانشگاه کشور عراق
در حاشیه برگزاری اجلاس هفته علم ایران و عراق و با هدف گسترش همکاریهای علمی در عرصه بینالمللی، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه قم و 11 دانشگاه کشور عراق به امضاء طرفین رسید.
جایگاه دانشگاههای ایران در رتبهبندیهای جهانی؛ گفت وگو با دکتر جعفر مهراد(2)
در این مطلب بخش دوم گفتوگوی دکتر مهدی محمدی عضو هیات علمی گروه آموزشی علم اطلاعات و دانششناسی دانشگاه قم با پروفسور جعفر مهراد استاد بازنشسته دانشگاه شیراز و موسس پایگاه استنادی جهان اسلام ISC با موضوع جایگاه دانشگاههای ایران در رتبهبندیهای جهانی را میخوانیم.
رایزن سابق فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه؛
امروز چالش بزرگ نظام سلطه، جبهه مقاومت است/ حمله به موقع و با تدبیر، تنها راه افزایش ضریب امنیت جهموری اسلامی است
رایزن سابق فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه با بیان اینکه امروز چالش بزرگ نظام سلطه، جبهه مقاومت است، گفت: تنها راه افزایش ضریب امنیت کشور، حمله و هجوم است منتها با تدبیر، امروز متاسفانه جریانی مخالف این موضوع اظهار نظر میکند که درست نیست، البته مطالبات مردمی در اینباره حتی اگر تدبیر نظام جمهوری اسلامی عدم حمله باشد، برای ما قدرت ایجاد میکند و مهم است.