معاون توسعه پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی کشور؛
افزایش وقوع گرد و غبار در ایران و خاورمیانه در آینده بسیار زیاد است/ پنجاه سال آینده باید منتظر خشکسالی باشیم
معاون توسعه پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی کشور با اشاره به اینکه افزایش وقوع گرد و غبار در ایران و خاورمیانه در آینده بسیار زیاد است، بیان کرد: روند کنونی حاکی از آن است که حداقل تا پنجاه سال آینده باید منتظر ادامه شرایط اقلیمی و خشکسالی باشیم.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قم؛
دریاچه نمک، نقش بسزایی در حفظ اکو سیستم فلات مرکزی ایران دارد
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قم با بیان اینکه دریاچه نمک نقش بسزایی در حفظ اکو سیستم فلات مرکزی ایران دارد، گفت: این دریاچه در جوار سکونت ۲۰ درصد جمعیت کشور واقع شده و هرگونه وخیم تر شدن اوضاع آن موجب بروز مشکلات سختی برای کشور خواهد بود.
آغاز به کار سامانه همرسان در ۶ دانشگاه استان قم
مدیر مرکز خانواده و ازدواج دانشگاهیان گفت: قم از جمله استانهای پیشگام کشور در موضوع ازدواج دانشجویی است و طرحهای مورد نظر برای ترویج این نوع ازدواج همچون استفاده از سامانه همرسان در ۶ دانشگاه اصلی این استان در حال اجراست و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفتهاست.
حضور دانشگاه قم در رتبهبندی موضوعی تایمز ۲۰۲۵
از میان بیش از ۲۰۰۰ واحد دانشگاهی کشور ۸۱ دانشگاه در رتبهبندی موضوعی تایمز ۲۰۲۵ وارد شدهاند که دانشگاه قم در دو حوزه مهندسی و علوم فیزیکی در این رتبهبندی حضور دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه قم؛
هنر و شعر، ابزاری تاثیرگذار در ماندگاری حوادث انقلاب اسلامی
عضو هیئت علمی دانشگاه قم اظهار کرد: ماندگاری حوادث انقلاب نیاز به ابزاری دارد که هیچ ابزاری بهتر و تأثیرگذارتر از هنر و شعر در این زمینه نیست؛ این هنر است که شجاعت و ایثار و وقایع را ماندگار میکند.
رئیس مرکز راهبری جذب حوزههای علمیه؛
۲۶۰ نشریه پژوهشی بهصورت علمی و تخصصی ذیل مجموعه حوزه های علمیه فعال است
رئیس مرکز راهبری جذب حوزههای علمیه در تشریح فعالیتهای پژوهشی حوزههای علمیه گفت: ۲۶۰ نشریه پژوهشی بهصورت علمی و تخصصی ذیل این مجموعه فعال هستند.
رئیس دانشگاه قم؛
کار فردی، اثرگذاری مطلوب اجتماعی ندارد/نقش مهم همگرایی علمی در ارتباط میان امت اسلامی
رئیس دانشگاه قم با بیان اینکه، در تلاش هستیم تا فعالیتهای پژوهشی جهان اسلام را بهصورت شبکهای درهمتنیده و همگرا دنبال کنند، گفت: ایجاد همگرایی علمی ذیل وحدت اسلامی در ارتباط میان امت اسلامی تأثیرگذار است.
استاد گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
تکامل و پویایی قابلتوجه روانشناسی اسلامی در قرن اخیر
استاد گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: در قرن اخیر روانشناسی اسلامی پویایی خوبی پیدا کرده است و در ۴ دورهی آمادهسازی، پالایش، مقایسه و تأسیس که از سال 2000میلادی تا کنون را شامل میشود، در آن شاهد ارائه نظریات اسلامی بودهایم و مراحل تکامل خود را طی کردهاست.
رئیس دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب؛
دین، مرجع تعیین کننده در عدالت پس از انقلاب اسلامی
رئیس دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: پساز انقلاب اسلامی دین بهعنوان یک قدرت بزرگ برای تغییرات اجتماعی و یک نهاد تعیینکننده برای ایجاد عدالت اجتماعی مورد توجه قرار گرفت و از این زمان، شاهد اهمیت ویژهای به مطالعات دینی هستیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امام صادق (ع)؛
موفقیتها در جریانات فکری، مبنای تولید نظریات مدیریتی و حکمرانی است
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه موفقیتها در جریانات فکری، مبنای تولید نظریات مدیریتی و حکمرانی است، گفت: بزرگانی همچون آیتالله مصباح یزدی، آیت الله مکارم شیرازی و علامه مرحوم علامه جعفری جریان فکری مطالعات مدیریت و حکمرانی اصلی دانشگاه امام صادق (ع) را ترسیم کردند؛ جریانی که منابع و کتب متعددی را برای این سبک از مدیریت نشر و تولید کرده است.