همزمان با سالروز بزرگداشت پروین اعتصامی، عضو هیات علمی دانشگاه قم مطرح کرد:
بازتاب معارف قرآن در اشعار پروین اعتصامی؛ از مناظره تا جامعهشناسی
عضو هیات علمی دانشگاه قم، با اشاره به اینکه نگاه پروین به جوامع اطراف خود همه جانبه بود، گفت: پروین اعتصامی جوانب یک جامعه را درک کرده و با تأسی به قرآن و توجه به مضامین قرآنی، توانست مفاهیم بلندی را در آثارش بازتاب بدهد و از جهتی توانسته با شناخت منابع دینی فارسی و عربی و تلفیق اینها، معارف ژرف را در جامعه رواج دهد.
رئیس دانشگاه قم؛
فعالیت در کانونها و انجمنها نباید مانع تحصیل و علمآموزی شود
رئیس دانشگاه قم با بیان اینکه کار در انجمنها و کانونهای دانشگاه، افزون بر علم و دانشاندوزی است، گفت: باید دانشجویان فعال کانونها و انجمنهای علمی توجه کنند که اصل وظیفه آنها علمآموزی است و نباید فعالیتهای فرهنگی مانع از حضور در کلاس باشد، بلکه فعالان کانونها و انجمنهای دانشگاه باید از نظر علمی و نظم سرآمد دیگران دانشجویان باشند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه قم؛
فعالیتهای مفید علمی و فرهنگی دانشجویان مصداقی از جهاد در راه خداوند است
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه قم با بیان اینکه فعالیتهای مفید علمی و فرهنگی دانشجویان مصداقی از جهاد در راه خداوند است، گفت: این کار فرهنگی و علمی بسیار ارزشمند است و شاید امروز کمتر کاری به ارزش این کار بزرگ برسد.
رئیس دانشگاه قم؛
تسهیل روندهای اداری مربوط به انجمنها و کانونهای فرهنگی دانشجویی مورد تاکید همه مسئولین دانشگاه است
رئیس دانشگاه قم گفت: تاکید ما این است که در روند اداری دانشگاه، نهایت تسهیلگری در امور انجمنها و کانونهای دانشجویی انجام بگیرد، البته که اراده همه مسئولین دانشگاه نیز همین بوده و هست اما به هرحال باید دقت داشت که برخی قوانین سیستمی وجود دارد که گاهی موجب کندشدن روند اداری امور کانونهای دانشجویی میشود و مسئولین ناچار به اجرای روند قانونی امور هستند، بنابراین درک متقابل توسط دانشجویان نیز باید در نظر گرفته شود.
رئیس دانشگاه قم تاکید کرد:
تشکیل ستادی ویژه جهت تبیین، ترویج و تبلیغ ارزشها و اصول بنیانگذار دانشگاه قم/آیتالله قاضی خرمآبادی بسیار جلوتر از زمانه خود بود
رئیس دانشگاه قم با تاکید بر تشکیل ستادی در جهت تبیین، ترویج و تبلیغ ارزشها و اصول بنیانگذار دانشگاه قم، بیان کرد: در تاریخ انقلاب و در محیط دانشگاهی اگر دقیق نگاه کنیم، شخصیتی همچون آیت الله قاضی را نمیتوان یافت، ایشان بدون درخواست از نهاد یا وزارتخانهای، با علاقه و تلاش شخصی خودشان، دانشگاه قم را تاسیس کرده و توسعه دادند؛ آیت الله قاضی در واقع بسیار جلوتر از زمانه خودشان عمل میکردند.
ثبت اختراع برتر در زمینه کفپوشهای سالنهای ورزشی توسط عضو هیات علمی دانشگاه قم/ گرانولهای سالنهای ورزشی، امنیت لازم برای ورزشکاران را ندارد
عضو هیات علمی دانشگاه قم با بیان اینکه گرانولهایی که در سالنهای بدنسازی استفاده میشود از ایمنی لازم برای ورزشکاران برخوردار نیست، گفت: اختراع کفپوشهای یکپارچه که اخیرا به عنوان اختراع برتر ثبت شدهاست، تمامی نقاط ضعف این گرانولها را از بین برده و امنیت لازم را برای ورزشکاران ایجاد میکند.
به مناسبت روز درختکاری انجام شد؛
کاشت ۲هزار درخت مثمر در دانشگاه قم
همزمان با روز درختکاری، ۲ هزار درخت مثمر در دانشگاه قم با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر شریفی ریاست دانشگاه، کاشته شد.
برگزاری جلسه دفاع از رساله دکتری حقوق بینالملل با حضور پرفسور راب وایت از استرالیا
جلسه دفاعیه رساله دکتری حقوق بینالملل عمومی، دکتر شراره ابطحی با حضور پرفسور راب وایت Rob White استاد دانشگاه تاسمانی استرالیا برگزار شد.
انتخاب دکتر محمد داناییفر به عنوان اعضای هیات علمی برگزیده در همکاری با جامعه و صنعت
دکتر محمد داناییفر، عضو هیات علمی دانشگاه قم به عنوان اعضای هیات علمی برگزیده در همکاری با جامعه و صنعت انتخاب شد.
انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه قم به عنوان اعضای هیات علمی برگزیده در همکاری با جامعه و صنعت
دکتر احسان دهقانی فیروزآبادی، عضو هیات علمی دانشگاه قم به عنوان اعضای هیات علمی برگزیده در همکاری با جامعه و صنعت انتخاب شد.
همایش ملی «منظومه فکری آیتالله خامنهای با تاکید بر اندیشه فقهی» در دانشگاه قم برگزار شد
همایش ملی «منظومه فکری آیتالله خامنهای با تاکید بر اندیشه فقهی» با حضور ریاست دانشگاه قم، آیت الله کعبی نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه و جمعی از محققین در دانشگاه قم برگزار و مقالات منتخب این همایش با موضوعاتی پیرامون اندیشه فقهی آیت الله خامنهای ارائه شد.
رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه قم؛
توجه به نوع مبانی و روش در منظومه فکری مقام معظم رهبری ضروری است
رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه قم با بیان اینکه در رابطه با منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بدون تردید باید به مبانی ایشان در نوع استفاده از قرآن توجه شود، گفت: این مبانی رهبر معظم انقلاب، نوع روش ایشان را تولید کرده است، و آن روشی است که از سال های پیش از انقلاب اسلامی تاکنون در جامعه اسلامی مورد استفاده بوده و توانسته است منظومه فکری ایشان را شکل دهد.
رئیس دانشگاه قم؛
مقام معظم رهبری آگاهی از مسائل و نیازهای عینی جامعه را شرط لازم برای یک اجتهاد پویا و زنده میدانند
رئیس دانشگاه قم تبحر در موضوعشناسی را از مسائل مورد تاکید مقام معظم رهبری برای اجتهاد دینی مطرح کرد و گفت: از نظر حضرت آیتالله خامنهای اگر فقیهی «موضوع» را نداند بسیار مشکل است که «حکم» را درست بفهمد. رهبر معظم انقلاب، توجه ویژهای به ویژگیهای شخصیتی و اخلاقی نظریهپردازان و نوآوران دینی داشته و بر آن تاکید دارند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد:
قرآنشناسی و استفاده از آموزههای قرآن، برجستگی مهم منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی
نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: یکی از برجستگیهای منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی، قرآنشناسی و استفاده از آموزههای قرآن در زندگی انسان است، در نگاه ایشان، آیات قرآن محدود به همان احکام نیست، بلکه ایشان تلاش میکنند از قرآن کریم اطلاقات عمومات و اخراج اصل قرآنی، فقهی و قاعدهسازی فقهی استفاده کنند.
رئیس دفتر موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در قم:
منظومه فکری رهبر معظم انقلاب، دارای چهارچوب مستقل، روش ونگرش متفاوت است
منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی، مجموعهای از نظامات است که اینها چهارچوب مستقل داشته و روش رسیدن به این نظامات و همچنین نوع نگرش به آن متفاوت است.