معاون آموزش دانشگاه قم گفت:
افزایش ۵۴ درصدی جذب دانشجو در دانشکدههای دانشگاه قم در مقایسه با سال گذشته
معاون آموزشی دانشگاه قم بیان کرد: امسال ۴۱ ارتقا رتبه را در میان اساتید دانشگاه قم شاهد بودهایم و در ۸ ماه اخیر، ۵ جلسه هیات ممیزه برگزار شد، همچنین ۵۴ درصد افزایش جذب دانشجو در برخی دانشکدهها در مقایسه با سال گذشته داشتهایم.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم دکتر اکرمی، معاون آموزش دانشگاه قم در مراسم گرامیداشت اساتید که شامگاه 17 اردیبهشت در دانشگاه قم برگزار شد، عنوان کرد: یکی از کارهایی که امسال در دانشگاه صورت گرفت، تصویب دستورالعمل آموزانه بود، همچنین تصویب دستورالعملی ناظر بر دستیاران آموزشی نیز از دیگر اقداماتی بود که در این زمینه صورت گرفت تا از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتیدی که تجربه خوبی در زمینه رشته خود دارند حتی اگر دارای مدرک دکتری نیز نیستند در زمینه آموزش و تدریس دروس عملی در کنار اعضای هیات علمی در کلاس استفاده شود.
وی افزود: تدوین تقویم المپیاد دانشجویی، تدریس درس هوش مصنوعی در برخی گروههای آموزشی، سیستمی شدن تمام فرایندهای آموزشی و همچنین ارتقا و تبدیل وضعیت اساتید، از دیگر اقداماتی است که در دانشگاه صورت گرفتهاست.
معاون آموزش دانشگاه قم تاکید کرد: امسال ۴۱ ارتقا رتبه را در میان اساتید دانشگاه قم شاهد بودهایم و در ۸ ماه اخیر، ۵ جلسه هیات ممیزه برگزار شد.
وی تصریح کرد: با همکاری گروههای آموزشی، کلیپها و بروشورهایی از معرفی دانشگاه قم و معرفی ظرفیتهای دانشگاه تهیه شد که موجب افزایش جذب دانشجویان شد، به طوری که ۵۴ درصد افزایش جذب دانشجو در برخی دانشکدهها در مقایسه با سال گذشته داشتهایم.
لزوم رعایت حقوق دو طرفه اساتید و دانشجویان در دانشگاهها
دکتر علی اللهبداشتی نیز در این نشست، ضمن تشکر از برگزارکنندگان این جلسه و پاسداشت مقام شامخ معلم، عنوان کرد: معلمی، مقامی الهی است و اول معلم انسان خداوند سبحان است.
وی گفت: باید تلاش کنیم مقام و جایگاه معلمی را ارج نهیم، استادان یک توقع عمومی دارند و آن در درجه اول، رعایت عدالت است، هر معلم و استادی در این دانشگاه حقی دارد، رعایت حق یکی از تعاریف عدالت است، قراردادن هر چیزی بر سر جای خود نیز یکی دیگر از تعاریف عدالت گفتهشدهاست، اگر در همه سطوح هر چیز در سرجای خود قرار گرفت، عدالت محقق میشود، از انتخاب مدیر در سطوح بالا گرفته تا رعایت عدالت در میان دانشجویان توسط اساتید، همگی در این تعریف جای میگیرد.
نماینده اساتید در دانشگاه قم تصریح کرد: در نظام مدیریتی امام علی(ع)، حق میان مردم و حاکمان دو طرفهاست، یعنی همانطور که مدیران بر افراد تحت امرشان، حق دارند و آنها باید سخن مدیران را اجرا کنند، مردم نیز حق دارند و مدیران باید حقوق آنان را رعایت کنند؛ اگر هر دو طرف رعایت کنند، به تعبیر امام علی(ع) حق عزیز میشود و پرچمهای عدالت برافراشته میشود.
دکتر اللهبداشتی تصریح کرد: برخورد با محبت و رحمت با مردم نیز از دیگر مفاهیمی است که در کلام امام علی(ع) بیان شده و بر آن تاکید شدهاست؛ اصل سوم در این مسئله اصل مشورت است، مدیران باید در امور با مردم مشورت کنند.
نظر دهید