حمایت دانشگاه قم از شرکتهای دانشبنیان دانشگاهی در جهت تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید
از جمله اقدامات مهم دانشگاه در راستای برطرف نمودن دغدغه شرکتهای دانشبنیان استان، تخصیص ۱۰ هکتار زمین و ایجاد طراحی پردیس فناوری متناسب با زیستبوم فناوری استان و اختصاص زیرساختهای لازم بوده است.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم نشست تخصصی مسئولین دانشگاه قم و شرکتهای دانشبنیان دانشگاهی با حضور شرکت باسلام، ایتا و فیدار به میزبانی شرکت فرافن پژوهان فاتح جهت تحقق شعار سال برگزار شد.
در این جلسه، اهداف و چالشهای تاسیس پردیس علم و فناوری با نگاه به برنامه راهبردی شرکتهای دانشبنیان حاضر در جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر شریفی ریاست دانشگاه قم نیز عنوان کرد: رشد شرکتهای دانشبنیان نباید صرفاً به ظرفیت خود شرکتها محدود شود، بلکه زیرساختهای حمایتی نیز باید همگام با رشد شرکتها توسعه یابد؛ در این راستا ایجاد داراییهای با ارزش مانند زمین و ساختمان که باعث میشود شرکتها برای ورود به عرصه بورس آماده شوند روش خوبی خواهد بود.
همچنین نائب رئیس هیئت مدیره شرکت باسلام، تشکیل شرکتهای چندملیتی در پردیس علم و فناوری را بهعنوان یک مزیت برای دانشگاه بینالمللی قم مطرح کرده و افزود: این شرکتها علاوه بر ارزآوری به کشور، باعث رشد دانشجویان و اساتید دانشگاه در جریان فعالیت اقتصادی شرکتهای دانشبنیان خواهد شد.
علاوه بر این پیشنهاد تاسیس آزمایشگاههای مشترک مانند آزمایشگاه هوش مصنوعی در فاز اولیه به مساحت ۵۰۰ متر و گسترش آن به ۲ هزار مترمربع نیز از سوی شرکت با سلام مطرح و مورد استقبال ریاست دانشگاه قم قرار گرفت.
عضو هیئت مدیره شرکت فرافن پژوهان فاتح نیز در این جلسه عنوان کرد: دانشگاه قم با توجه به رسالت ایجاد بستر لازم بهعنوان یک شریک و حامی واقعی میبایست با کمک در راهبری، بازاریابی و تأمین منابع برای شرکتها، زمینه رشد فناوری در کشور را فراهم نماید. این همکاریها، باعث تقویت زیستبوم فناوری استان قم و تبدیل دانش به فناوری و ایجاد ثروت و حفظ سرمایه انسانی در این استان پرظرفیت میشود.
عضو هیئت مدیره شرکت فیدار نیز پیشنهاد کرد: دانشگاه قم باید از رابطه موجر و مستاجری فاصله گرفته و بهعنوان یک شریک راهبردی با شرکتها فعالیت کند؛ این نوع شراکت زمینهساز پیشرفت طرفین در پیادهسازی دانش و فناوری خواهد شد.
معاونت اداری و مالی شرکت ایتا نیز ضمن تشکر از ریاست دانشگاه بابت شناخت دقیق دغدغه شرکتهای دانشبنیان، در خصوص جذب و بهکارگیری اساتید و دانشجویان مستعد در مجموعه خود اعلام آمادگی کرده و افزود: در صورت تحقق مسئله بیان شده مایل به انتقال «مرکز داده» خود به پردیس علم و فناوری دانشگاه قم هستیم. حل این مسائل باعث میشود تا اعتماد و انگیزه همکاری افزایش یابد.
دکتر شربتی معاون اداری و مالی دانشگاه قم نیز اظهار کرد: از جمله اقدامات مهم دانشگاه در راستای برطرف نمودن دغدغه شرکتهای دانشبنیان استان، تخصیص ۱۰ هکتار زمین و ایجاد طراحی پردیس فناوری متناسب با زیستبوم فناوری استان و اختصاص زیرساختهای لازم بوده است.
وی همچنین از تمامی شرکتهای دانشبنیان حاضر در جلسه دعوت کرد تا در این مسیر همراه دانشگاه قم بوده و خواستههای خود را بهطور مستقیم با این معاونت مطرح کنند.
نظر دهید