پنجشنبه 28 دي 1396   13:23:58

توسط گروه مهندسي شيمي برگزار شد:

برگزاري سيمنار علمي دارو رساني هدفمند

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دكتر مهدي صديقي عضو هيات علمي گروه مهندسي شيمي اظهار داشت: سيمنار علمي "دارو رساني هدفمند: نسل آينده داروها" با حضور پروفسور اسماعيل جباري استاد دانشگاه South Carolina و با حضور و استقبال گسترده اساتيد و دانشجويان دانشگاه قم و دانشگاه علوم پزشكي در دانشكده فني و مهندسي برگزار گرديد.

وي افزود كه اين موضوع مرز علم بودن در زمينه دارو رساني را نويد مي دهد و نسل آينده داروها به اين صورت توليد خواهند شد و يك موضوع ميان رشته اي بين مهندسي شيمي، داروسازي و بيوتكنولوژي است. اين حوزه علمي داراي ارزش افزوده بسيار بالايي براي كشور عزيزمان خواهد بود. براي مثال دارو رساني هدفمند با ارائه سيستم هاي كنترل انتقال دارو توانسته است روشي ارائه كند كه سرعت آزاد شدن دارو در بدن را بهينه كرده، اثرهاي نامطلوب جانبي آن را كاهش داده و دارو را در نقاط عمل متمركز كند. اين اقدامات به نوبه خود باعث ارتقاء روند درمان خواهد شد. همينطور در حوزه مهندسي بافت، با استفاده از زيست پزشكي مي توان بافت هاي معيوب بدن را ترميم كرد، روشهايي براي درمان برخي از امراض ارائه داد و دستگاه هاي مورد استفاده در بدن را با بدن سازگار نمود.

لازم به ذكر است اين سمينار به همت دانشكده فني و مهندسي و انجمن علمي مهندسي شيمي برگزار شد.