چهارشنبه 1 آذر 1396   05:15:41

در ديدار رييس پژوهشگاه مفاخر فرهنگي كشور با رييس دانشگاه قم مطرح شد:

همكاري دانشگاه قم و انجمن مفاخر فرهنگي كشور گسترش مي يابد

دكتر ديرباز در ديدار با دكتر سبحاني رييس پژوهشگاه مفاخر فرهنگي كشور گفت: دانشگاه قم بعنوان نهادي علمي بر خود فرض مي داند نسبت به بزرگداشت مقام علمي مفاخر فرهنگي استان و كشور از هيچ تلاشي فرو گذاري نكرده و در اين راه مجدانه حركت خواهد كرد.

رييس دانشگاه قم افزود: شهر مقدس قم در طول تاريخ پربركت خود مهد مفاخر بزرگ مذهب شيعه بوده است كه اميدواريم با همكاري انجمن مفاخر و پژوهشگاه مفاخر فرهنگي كشور سالانه مراسمات بزرگداشتي به نام اين بزرگواران برگزار كنيم.

دكتر ديرباز با اشاره به دوره  آموزشي خط سياق گفت: دانشگاه بايد نسبت به مسائل و ميراث تمدني حساسيت بيشتري داشته باشد.

وي افزود: امروز اساتيدي مانند استاد عبدلي آشتياني با اشتياق و بدون هرگونه منتي دانسته هاي خود را تقديم علاقمندان مي كنند و وظيفه دانشگاه گشودن درهاي خود به روي مشتاقان علم و تجليل مقام مفاخري همچون استاد عبدلي آشتياني است.

رييس دانشگاه قم ادامه داد: اميدواريم دوره هاي اسناد و آشنايي با متون كهن همچنان با قوت در دانشگاه برگزار شود تا مشتاقان معرفت بتوانند از وجود اساتيد اين فن بهره مند شوند.

دكتر ديرباز در پايان ديدار از دو دهه تلاش استاد عبدلي آشتياني چهره ماندگار خط سياق تشكر و اظهار اميدواري كرد در آينده نزديك به شايستگي از ايشان تجليل شود.

دكتر سبحاني رييس پژوهشگاه مفاخر فرهنگي كشور  نيز در اين ديدار گفت:

به همكاري با دانشگاه قم در برگزاري آيين بزرگداشت مفاخر فرهنگي مفتخريم و اميدواريم مراسمات بزرگداشت مفاخر حوزوي و روحاني بطور مستمر در دانشگاه برگزار شود.

وي با اشاره به رويكرد دانشگاه قم در اين مسايل افزود:

خوشبختانه نگاه فرهنگي عميقي در مورد تجليل از مقام مفاخر استان و كشور در دانشگاه قم وجود دارد كه اميدواريم همكاري در اين راستا ادامه يابد.