يكشنبه 2 مهر 1396   03:10:30

پيام تبريك رياست محترم دانشگاه قم به مناسبت فرا رسيدن هفته دولت و روز كارمند

بسم الله الرحمن الرحيم

روزهاي آغازين شهريور هر سال كه معطر به نام شهيدان رجايي و باهنر است؛ در تقويم مناسبت هاي جمهوري اسلامي به نام هفته دولت نام گذاري شده است.

دولت هاي گوناگون در جمهوري اسلامي با همه فراز و نشيب هايي كه داشته اند- در محدوده ي تاييدات امام راحل(ره) و مقام معظم رهبري- در مجموع خدمات ارزشمند و بي بديلي را به كشور تقديم كرده اند و بخش بزرگي از كارنامه درخشان نظام اسلامي را به خود اختصاص داده اند و هفته دولت فرصتي است براي ارائه شايسته اين كارنامه به محضر ملت بزرگوار ايران.

اكنون كه در روزهاي آغازين شكل گيري دولت دوازدهم هستيم، همه بايد با تمام توان در راستاي تحقق سياستهاي كلان نظام اسلامي گام برداريم و با هم افزايي و برنامه محوري در بستر ارزشهاي اسلامي و انقلابي خدمت خالصانه و موثري را به جامعه تقديم كنيم.

در هفته دولت يك روز هم به نام روز كارمند نام نهاده شده است.

كاركنان جزء با ارزش ترين دارائي ها و سرمايه هاي يك سازمان هستند و اگر سازماني بخواهد به رشد و بالندگي روز افزون دست پيدا كند، مي بايست سرمايه هاي انساني، اجتماعي و فكري سازمان را تقويت كند و اين مهم از طريق تكريم و افزودن انگيزه هاي كاركنان و روزآمد كردن مستمر دانايي و توانايي ايشان به عنوان كساني كه بار اصلي اداره سازمان را به دوش مي كشند ميسر مي شود.

روز كارمند، تجليل ازانسان هاي شايسته اي است كه هدفشان خدمت به جامعه دانشگاهي و علمي كشور براي كسب رضاي پروردگار است. تلاش همكاران عزيز، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شايسته تقدير و قدرداني است.

اينجانب ضمن تبريك هفته دولت و روز كارمند به همه برادران و خواهران همكار، براي همه اين عزيزان آرزوي سربلندي و موفقيت روز افزون در راه خدمت به اسلام عزيز و نظام اسلامي مان با تاسي از راه شهيدان بزرگوار انقلاب مي نمايم.

عسكر ديرباز

رئيس دانشگاه قم