يكشنبه 2 مهر 1396   06:42:04

معاون آموزشي دانشگاه خبرداد: تاريخ ثبت نام پذيرفته شدگان سال تحصيلي جديد

معاون آموزشي دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومي، تاريخ ثبت نام غير حضوري و حضوري ورودي هاي جديد مقاطع تحصيلي كارشناسي،كارشناسي ارشد و دكتري را اعلام كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دكتر قاسمي در خصوص زمان ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون سراسري مقطع كارشناسي ارشد اظهار داشت: اين دسته از پذيرفته شدگان لازم است در روزهاي ۱۱و ۱۲ شهريور ماه از طريق سامانه گلستان اقدام به ثبت نام غير حضوري نمايند و سپس از تاريخ ۱۲شهريور لغايت ۱۵ شهريور ماه جهت تكميل ثبت نام به دانشگاه مراجعه كنند.

وي همچنين در خصوص پذيرفته شدگان آزمون دكتري افزود: متقاضيان ثبت نام مقطع دكتري نيز 17 و18 شهريور ماه مي بايست در سامانه گلستان ثبت نام غير حضوري خود را انجام دهند و سپس جهت ثبت نام حضوري و تحويل مدارك از تاريخ 19شهريور لغايت 20شهريور ماه به دانشگاه مراجعه نمايند.

وي همچنين به ثبت نام پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي هم اشاره كرد و گفت: در مقطع كارشناسي هم نودانشجويان عزيز ضروري است از تاريخ 27شهريور لغايت 30شهريور نسبت به ثبت نام غيرحضوري در سيستم گلستان اقدام نمايند و سپس جهت تكميل ثبت نام و تحويل مدارك، طبق زمانبندي كه اعلام خواهد شد، از تاريخ 1 لغايت 4مهرماه به دانشگاه مراجعه نمايند.

وي در پايان اظهارداشت: جزئيات بيشتر در خصوص نحوه وشرايط ثبت نام مقاطع تحصيلي مختلف، متعاقبا اعلام خواهد شد.