معاونت پژوهش و فناوري
ورود كاربران
تازه های پژوهش و فناوری

چاپ چهار عنوان کتاب توسط استاد محترم جناب آقاي دکتر جلال رضايي نور

با کمال مسرت با خبر شديم کتابهاي ذيل توسط استاد محترم جناب آقاي دکتر جلال رضايي نور  عضو گروه مهندسي صنايع دانشکده فني و مهندسي به زيور چاپ آراسته شد. معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه ضمن تبريک اين موفقيت بزرگ دوام توفيقات ايشان را از خداوند منان خواستار است.

1. رضايي نور، جلال. آقاخاني،نرگس(1395). معماري سازماني با رويکرد کاربردي. چاپ اول. تهران: انتشارات خبرگان نخبه.

2.

رضايي نور، جلال. آقاخاني، نرگس(1394). مديريت فرآيندهاي کسب‌ و کار و کاربرد آن در سازمان‌ها، چاپ اولقم: انتشارات دانشگاه قم

3. رضايي نور، جلال. لاريجاني، هادي. مولاپور، هادي (1394). مديريت دانش و بکارگيري آن در سازمان ها. چاپ اول. قم: انتشارات آتي نگر.

4. اوشا، راني. ترجمه رضايي نور، جلال و آقاخاني،نرگس(1394) مقدمه اي بر  توسعه به کمک فناوري اطلاعات و ارتباطات. چاپ اول. قم: انتشارات آتي نگر.

خانه | بازگشت | Guest (Qomuniguest)