معاونت پژوهش و فناوري
منوی اصلی سایت
ورود كاربران
تازه های پژوهش و فناوری

چاپ سه عنوان کتاب در سال 1394 توسط استاد محترم سرکار خانم دکتر طاهره غلامي عضو هيات علمي گروه علم اطلاعات و دانش شناسي

با کمال مسرت اطلاع يافتيم، آثار ذيل توسط استاد محترم خانم دکتر طاهره غلامي عضو هيات علمي گروه علم اطلاعات و دانش شناسي دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه قم به زيور چاپ آراسته شد. معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه ضمن تبريک اين موفقيت بزرگ، دوام توفيقات ايشان را از ايزد منان خواستار است.

1- غلامي، طاهره(1394). آموزش راه دور و کتابخانه هاي ديجيتال. چاپ اول. تهران: نشر کتابدار.

2- غلامي، طاهره(1394). خدمات مرجع ديجيتال در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رساني (ويراست دوم). تهران: نشر کتابدار.

3- کلارا ال. سيتر، مري گاسلينگ، با همکاري کالين گري(1394). آموزش کار مرجع. ترجمه به همراه افزوده ها غلامي طاهره) تهران: نشر کتابدار.
خانه | بازگشت | Guest (Qomuniguest)