يكشنبه 2 مهر 1396   06:38:19
اين زيرپورتال امروز: 134
در امروز: 9185
اين صفحه امروز: 125

بازديد معاون سازمان برنامه و بودجه از دانشگاه و تقدير از اقدامات انجام شده در پروژهاي عمراني

دكتر نوري‌خواه معاون هزينه‌اي امور آموزش عالي سازمان برنامه و بودجه به از پروژهاي عمراني دانشگاه بازديد كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه در اين برنامه كه معاون اداري و مالي و جمعي از مسوولان دانشگاه نيز حضور داشتند دكتر نوري خواه از پروژه‌ هاي استخر بزرگ دانشگاه، ساختمان جديد مجتمع امام خامنه‌اي، دانشكده‌ي فني و مهندسي، محوطه‌ سازي هاي اطراف مسجد، يادمان شهيد گمنام و پرديس خواهران و ساختمان معصوميه بازديد كرد
.

پس از بازديد طي جلسه اي مدير طرح و برنامه و مدير مالي دانشگاه به تشريح وضعيت پروژه‌ها پرداخته و آمارهاي جامعي ارائه نمودند.

يكي از نكات مهم مطرح شده در اين جلسه سياست گسترش دانشگاه بود كه با تكميل پروژه‌هاي عمراني و افزايش فضاي آموزشي و از طرفي افزايش ظرفيت پذيرش دانشجو در سال ۹۶ تحقق خواهد يافت.

در پايان دكتر نوري‌خواه انجام چندين پروژه‌ي بزرگ عمراني به صورت همزمان و افزايش ظرفيت پذيرش دانشجو در سال ٩٦ را كاري بسيار دشوار و قابل تقدير دانست و اظهار اميدوارى كرد مسئولين دانشگاه با همت و پشتكارى كه دارند در اين كار بزرگ موفق و سربلند باشند.

وي همچنين تشكيل مركز مديريت انرژى را امرى ضرورى دانست كه مى تواند تحولى در پايين آوردن هزينه هاى دانشگاه ايجاد كند.

دكتر نوري خواه همچنين بر حمايت حداكثري سازمان برنامه و بودجه از طرح هاي عمراني دانشگاه تاكيد كرد.

نظرات خوانندگان

ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما