چهارشنبه 9 فروردين 1396   21:37:39

در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد:

مراسم توديع و معارفه آقايان دكتر محمودي و دكتر قاسمي به عنوان دبيران جديد و سابق هيات اجرايي جذب هيات علمي در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مراسم معارفه دكتر قاسمي به عنوان دبير هيات اجرايي جذب هيات علمي و توديع دكتر محمودي با حضور رياست دانشگاه و معاونان و روساي دانشكده ها صبح يكشنبه 12دي ماه 95، در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين دكتر ديرباز رياست دانشگاه، از زحمات و خدمات دكتر محمودي دبير سابق هيات اجرايي جذب كه ساليان متوالي در اين سمت خدمات ارزنده اي ارائه نمود تقدير كرد و افزود: دكتر محمودي دقت نظر و توجه خاص به حقوق افراد دارد و شخصيت ايشان داراي ابعاد مختلفي است كه علاوه بر سمت هاي اجرايي در ميدان علم و تربيت دانشجويان متعهد بسيار موفق هستند.

دكتر ديرباز همچنين ضمن تشكر از قبول مسووليت دكتر قاسمي؛ سپردن سمت دبيري هيات اجرايي جذب هيات علمي به معاون آموزش دانشگاه را از جمله تدابير موفق در دانشگاههاي كشور نام برد و تاكيد كرد؛ اين امر باعث روان سازي و يكپارچگي روند جذب هيات علمي و امور آموزشي دانشگاه خواهد شد.

دكتر گندمكار معاون اداري مالي دانشگاه نيز ضمن تقدير از زحمات دكتر محمودي، آمادگي معاونت اداري و مالي براي هر گونه همكاري در جهت انجام هر چه بهتر امور اجرايي جذب هيات علمي اعلام كرد.

حجت الاسلام والمسلمين دكتر سيد محمد جواد وزيري فرد معاون پژوهشي دانشگاه جايگاه هيات جذب را جايگاهي خطير دانست كه همه افراد بايستي در جريان قوانين و مقررات هيات جذب قرارگيرند و به آن احترام بگذارند و اگر در مواردي اشكالاتي وجود داشته باشد درجهت رفع آن، پيشنهادات خود را مطرح نمايند.

دكتر محمودي نيز در اين مراسم گفت: هيات اجرايي جذب دو وظيفه مهم بر عهده دارد كه يكي جذب هيات علمي و ديگري تبديل وضعيت اساتيد است كه عمده وظايف جذب در حال حاضر تبديل وضعيت اعضاي محترم هيات علمي است كه در اين زمينه رعايت حقوق افراد اهميت زيادي دارد.

دكتر محمود ادامه داد: علاوه بر اين ايجاد رضايت مندي و رفع موانع مربوط به آن، به افزايش بهره وري اساتيد و ايجاد نشاط آنها كمك خواهد كرد. ولي از طرف ديگر هيات اجرايي جذب به عنوان امين دانشگاه براي تامين منافع حكومت اسلامي و منافع ملي نمي تواند نسبت به حد نصاب لازم، چه به لحاظ كيفي و چه به لحاظ كمي، چشم پوشي كند. در واقع كوتاه آمدن از شرايط حداقلي، نه تنها كمكي به ارتقا سطح دانشگاه نميكند، بلكه جايگاه آن را تنزل خواهد بخشيد.

دكتر محمودي همچنين پيشنهاد داد، جلساتي با روساي دانشكده ها و نمايندگان هيات اجرايي جذب در دانشكده ها در خصوص بررسي پرونده هاي تبديل وضعيت اعضاي هيات علمي و فرايند جذب با هدف اتخاذ وحدت رويه در تصميم گيري ها تشكيل گردد و در جهت تسريع در رسيدگي به پرونده ها تعداد كارمندان دبيرخانه افزايش يابد.

دكتر قاسمي نيز بخشنامه ها و مقررات جذب را گسترده دانست و افزود: در مرحله اجراي قوانين بايستي با دقت نظر و انصاف و تقوي به مقررات عمل كرد.

دكتر قاسمي همچنين از برگزاري كارگاه آموزشي مقررات ارتقاء و تبديل وضعيت و ترفيعات اعضاي هيات علمي در آينده نزديك و تقويت دبيرخانه جذب اعضاي هيات علمي خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمين دكتر صالحي رئيس دانشكده حقوق نيز ضمن قدرداني از خدمات دكتر محمودي، گفت: در مديريت جديد در تبديل وضعيت ها مساعدت شود و برخي ضوابط روند جذب اصلاح گردد.

در ادامه دكتر فضائلي نيز مصلحت دانشگاه و حقوق افراد را حائز اهميت دانست و افزود: كار جذب مضتمن قضاوت است و در اين خصوص هيات جذب تلاش ميكند در حد توان خود همواره همه جهات را رعايت كند و حضور دكتر محمودي اين فرايند را تسهيل كرده بود.

عضو سابق هيات اجرايي جذب هيات علمي، فرايند جذب را طولاني و پيچيده دانست و افزود: چون همه مراحل جذب در اختيار دانشگاه نيست و برخي فرايند آن در بيرون دانشگاه انجام مي شود، ممكن است اين فرايند مدت زيادي به طول انجامد و اين تاخير و تعلل در برخي موارد باعث از دست دادن نيروهاي مناسب و خبره مي شود.

حجت الاسلام والمسلمين دكتر فراهاني رئيس دانشكده اقتصاد و مديريت نيز جذب اساتيد شايسته براي تربيت نيروي انساني را بسيار حائز اهميت دانست و افزود: در برخي دانشكده ها نسبت اعضاي هيات علمي با تعداد دانشجو مناسب نيست.

دكتر فراهاني ادامه داد: فرايند جذب بايستي شفاف و روشن باشد تا از اين طريق مراحل ثبت نام در سامانه و انجام هماهنگي هاي لازم براي عموم در زمان مقرر مشخص باشد.

دكتر فولادي رئيس دانشكده ادبيات بازنگري در ساختار و فرايند جذب را لازم و مهم دانست و گفت: دكتر محمودي با سعه صدر و متانت جذب هيات علمي را به خوبي پيش برده است .

دكتر جباري رئيس دانشكده فني مهندسي در خصوص مصاحبه هاي جذب هيات علمي، گفت: هر متقاضي شرايط و شخصيت خاص خود را دارد ولذا مصاحبه امري حساس و دقيق است و نمي توان با سوالات مشترك متقاضي را مورد مصاحبه قرار داد، لذا مي بايست با هم فكري از تجارب مصاحبه كنندگان در همه بخش ها و دانشكده ها بهره برد.

دكتر بردبار رئيس دانشكده علوم پايه نيز خواستار تقويت دبيرخانه هيات اجرايي جذب شد.