دوشنبه 6 خرداد 1398   07:52:55

1398/2/24 سه‌شنبه اطلاعيه؛ برگزاري ترم تابستاني در دانشگاه قم

به اطلاع كليه دانشجويان (دانشگاه قم و ساير دانشگاهها) مي رساند دانشگاه قم در تابستان ۱۳۹۸ ترم تابستاني برگزار مي نمايد.

نكات مهم:

-1  مطابق آئين نامه كارشناسي، دروس معارف اسلامي و فارسي عمومي به صورت حضوري برگزار خواهد شد.

2- اغلب دروس ديگر به صورت مجازي (توليد محتوي الكترونيكي همراه با رفع اشكال در تالار گفتگو يا كلاس آنلاين)، برگزار خواهد شد (بعضي از دروس با نظر گروه هاي آموزشي به صورت حضوري ارائه خواهند شد.)

3- فهرست كامل دروس، نحوه ثبت نام و تقويم آموزشي، بزودي در سايت دانشگاه قم به آدرس qom.ac.ir) ) به اطلاع دانشجويان محترم خواهد رسيد.

-4  جهت پاسخگويي هر چه بهتر به دانشجويان متقاضي و اطلاع از پرسش هاي احتمالي، از دانشجويان گرامي درخواست مي شود در كانال مربوط به ترم تابستان در پيام رسان ايتا عضو شوند.

*
لينك كانال ترم تابستان ۱۳۹۸ در پيام رسان ايتا (جهت آگاهي از آخرين اخبار مربوطه به ترم تابستان)

*
در صورت داشتن هر گونه سؤال در رابطه با نحوه برگزاري ترم تابستان، به آي دي زير در پيام رسان ايتا، پيام بدهيد.
@majaziqom

تعداد بازديد اين صفحه: 2022