چهارشنبه 9 فروردين 1396   21:33:18

اطلاعیه ها

مسئول دفتر فعاليتهاي قرآني دانشگاه قم خبر داد: تمديد طرح حفظ سوره والفجر فرزندان كاركنان دانشگاه تا پايان اسفند ماه 95

مسئول دفتر فعاليتهاي قرآني دانشگاه قم از تمديد طرح حفظ سوره والفجر فرزندان كاركنان دانشگاه ويژه دهه مبارك فجر، تا پايان اسفند ماه 95خبر داد.

به گزارش روايط عمومي دانشگاه، محمد علي اسد تاش مسئول دفتر فعاليتهاي قرآني دانشگاه قم با اعلام اين خبر افزود: خوشبختانه طرح حفظ سوره والفجر در ميان دانشجويان گرامي و فرزندان اساتيد و كاركنان دانشگاه قم با استقبال پر شوري روبرو گشته كه تا پايان اسفند ماه تمديدگرديد.

اسد تاش ادامه داد: برخي فرزندان كاركناني كه در اين طرح شركت كرده و تحت تربيت اولياء و مربيان خود در حفظ قرآن موفق بوده اند، عبارت اند از: آقايان محمد حسين تقيان 8 ساله حافظ جزء سي قرآن كريم، مهدي سليماني راد 9 ساله، خانم زهرا اسدتاش حافظ جزء 30 قرآن كريم.

وي همچنين افزود: با هدف موانست دانشجويان اساتيد و كاركنان و خانواده ايشان با قرآن كريم طرح حفظ سور قرآن مجيد با اهداء جوايز ارزنده در مناسبت هاي مختلف سال جديد نيز ادامه پيدا خواهد كرد.