دوشنبه 6 خرداد 1398   08:05:36

آيين تجليل از مدير پيام رسان ايتا، اولين شركت رشد يافته مركز رشد دانشگاه قم با حضور رياست دانشگاه، رياست نهاد، مسئولان دانشگاهي، تشكل هاي دانشجويي و اصحاب رسانه

ايتا يك پيام‌رسان دانشگاهي است و بايد از آن حمايت شود

رئيس دانشگاه قم گفت: ايتا يك پيام‌رسان دانشگاهي است كه از دل دانشگاه بيرون آمده است و بايد از آن حمايت شود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه قم، حجت الاسلام و المسلمين دكتر عسكر ديرباز عصر امروز در آيين تجليل از پيام رسان ايتا كه در دانشگاه قم برگزار شد، عنوان كرد: در دنياي امروز، رسانه‌ها در دروني ترين لايه هاي زندگي انسان نفوذ كرده اند و تاثير دارند، و در اين شرايط اهميت پيام رسان‌هاي ايراني و لزوم حمايت از آن‌ها بيش از پيش مشخص مي‌شود.

وي افزود: در حال حاضر يك جنگ تمام عيار بين ارزش‌هاي اخلاقي و برنامه‌هاي نيروهاي شيطان در جهان برقرار است و فضاي مجازي يك عرصه بزرگ و جدي در اين جنگ است و بايد به اين حوزه توجه جدي داشت.

رييس دانشگاه قم بيان كرد: اينكه جوانان كشور در حوزه فضاي مجازي با تلاش بسيار و با توجه به برخي بي مهري‌ ها رشد مي‌كنند و مطرح مي‌شوند، بسيار با ارزش است؛ ايتا يكي از اين پيام‌رسان‌ها است كه به عنوان يك پيام‌رسان دانشگاهي كه دستاورد علمي و فناوري يك شركت دانش بنيان در مركز رشد دانشگاه قم است، بايد مورد حمايت قرار گيرد.

عضو مجلس خبرگان رهبري ادامه داد: در حال حاضر درگير يك نبرد رسانه اي هستيم و دشمن به اين جنگ كاملا واقف هست و توجه دارد ولي متاسفانه برخي در داخل از اهميت اين جنگ غفلت مي شود و همين موضوع باعث ايجاد آسيب‌هايي در اين فضا مي‌شود؛ بايد در اين جنگ رسانه‌اي از پيام‌رسان‌هاي داخلي حمايت شود تا بستر مناسبي براي بيان ديدگاه‌ها داشته باشيم.

در ادامه اين جلسه، حجت الاسلام اسماعيل پوررضا رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان قم، تصريح كرد: مستبدان عالم به نام اينكه به دنبال پيشرفت تكنولوژي هستند، با كمال پررويي با توجه به اينكه سابقه ظالمانه آن‌ها كاملا مشخص است، از هر وسيله‌اي براي رسيدن به اهداف خود استفاده مي‌كنند و به دنبال به تسخير درآوردن جهان هستند.

نماينده ولي فقيه در دانشگاه‌هاي استان قم، اظهار كرد: يك روز غربي‌ها به دنبال رسيدن به اقتصاد عادلانه بودند ولي اكنون مي‌بينيم كه
۸۰ درصد اقتصاد دنيا تنها در اختيار ۲۰ درصد است و در رسيدن به اهداف خود ناكام ماندند ولي اين داعيه را دارند كه دنيا را به كام خود بكشند و فضاي مجازي و سايبري وسيله امروز مستبدان براي رسيدن به اهدافشان است.

وي گفت: عده اي به فضاي سايبري و مجازي ورود نمي‌كنند و ورورد به آن را لازم نمي‌دانند كه بسيار اشتباه است و و عده اي نيز براي افرادي كه در اين حوزه در حال فعاليت هستند، سنگ اندازي مي‌كنند و نتيجه اين مي‌شود كه تلاش‌هاي جوانان اين كشور در اين حوزه آنچنان ثمر بخش نباشد و مورد حمايت قرار نگيرد.

پوررضا با تاكيد بر اهميت پيام‌رسان‌هاي داخلي، عنوان كرد: بايد در شرايط كنوني از پيام‌رسان‌هاي داخلي حمايت كنيم تا در ميدان جنگ رسانه‌اي با دشمن فضاي كافي در اختيار داشته باشم.

در ادامه اين جلسه، حجت الاسلام دكتر سعيد فراهاني فرد، معاون پژوهشي دانشگاه قم گفت: دانشگاه‌هاي به سمت دانشگاه‌هاي نسل سه و چهار مي‌رود و بايد پژوهش‌ها و تحقيقات دانشگاهي به ثمر بنشيند و كاربردي باشد.

وي ادامه داد: مركز رشد دانشگاه قم يكي از مجموعه‌هايي است كه در جهت كاربردي شدن تحقيقات اقدامات بسيار خوبي را انجام داده است و نتيجه اقدامات اين است كه پيام رسان ايتا كه از اولين شركت‌هاي دانش بنيان رشد يافته دانشگاه است، اكنون به موفقيت‌هاي بسيار خوبي رسيده است.

فراهاني فرد تاكيد كرد: بايد دانشجويان و دانشگاهيان آشنايي بيشتري با مراكزي همچون مركز رشد داشته باشند تا تحقيقات و ايده‌ها كاربردي شود و براي حل مشكلات كشور اثربخش باشد.