شنبه 3 فروردين 1398   12:50:16

مدير فرهنگي دانشگاه قم خبر داد:

برگزاري طرح معرفت افزايي نخبگان دانشجويي در مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومي دانشگاه قم، عباس شبان نيا مدير فرهنگي، ضمن تسليت به مناسبت ايام فاطميه و همچنين تبريك سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، پيرامون اين طرح بيان داشت:

در گروه اول ۱۱۵ دانشجوي خواهر و در گروه دوم ۶۶ برادر كه جز نخبگان تشكل هاي علمي فرهنگي، سياسي به همراه تعدادي از دانشجويان ايثارگر و برگزيدگان مسابقات فرهنگي در اين طرح آموزشي حضور داشتند.

وي افزود:

در اين دوره كه با هدف معرفت افزايي تعاملي برگزار گرديد؛ حجت الاسلام و المسلمين پور رضا، مسئول نمايندگي نهاد رهبري در دانشگاه و دكتر نوروزي معاون فرهنگي و اجتماعي نيز حضور داشتند.

وي افزود: كارگاه هاي "دانشجوي انقلابي" ، "اخلاق كار تشكيلاتي" و 'سواد رسانه اي" محور هاي اصلي برنامه هاي آموزشي اين دوره ها بوده است.

شبان نيا تصريح كرد:

در كنار برنامه هاي آموزشي برنامه هاي جانبي همچون صبحانه تبركي، حلقه معرفت و بازديد از فرهنگسراي زيارت براي دانشجويان برگزار گرديد.

وي در پايان بيان داشت:

در تلاش هستيم بتوانيم در اسفند ماه اردوي زيارتي مشهد مقدس، با امكان ثبت نام براي عموم دانشجويان را برگزار نماييم.