چهارشنبه 5 تير 1398   08:59:58

انتقال ۴ هزار عنوان كتاب و مجله به كتابخانه مركزي دانشگاه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، متقي دادگر معاون كتابخانه مركزي گفت: با پيگيري هاي انجام شده و بر اساس تفاهم نامه همكاري كتابخانه اي بيش از ۴۰۰۰ عنوان كتاب لاتين، عربي، فارسي و نشريات علمي از كتابخانه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي وابسته به دفتر تبليغات اسلامي  به كتابخانه مركزي دانشگاه منتقل شد.

وي افزود: در مرحله اول اين كتب به كتابخانه منتقل شد و در مرحله بعدي پس از بررسي هاي فني، آماده سازي و فهرست نويسي براي استفاده كاربران به بخش امانت تحويل داده خواهد شد.

دادگر با اشاره به زمانبر و تخصصي بودن مراحل فني و فهرست نويسي گفت: مجموعه همكاران كتابخانه مركزي با تلاش بي وقفه اين كتب و نشريات بعضا كمياب را ظرف چند ماه آينده به مجموعه مخزن اضافه خواهند كرد.

وي در پايان افزود: با ورود اين كتب به مخزن كتابخانه مركزي ميزان كتب به حدود ۵۴ هزار عنوان افزايش خواهد يافت.

متقي دادگر در انتها از دستور دكتر لكزايي رييس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي و مسئولين كتابخانه مخصوصا جناب آقاي دكتر فخر سادات و دكتر موسوي پور به خاطر همكاري هاي صورت گرفته تشكر و قدرداني كرد.

وي خاطر نشان كرد كه با توجه به توان مالي سازمان ها و افزايش حجم انتشارات، كتابخانه ها ناگزير از  همكاري بوده و از آمادگي كتابخانه مركزي دانشگاه جهت همكاري هاي بيشتر خبر داد.