پنجشنبه 1 فروردين 1398   19:20:33

مركز تخصصي آپا قم، در پنجمين نمايشگاه صنعت بومي پدافند سايبري

مركز تخصصي آپاي دانشگاه قم به عنوان يكي از نهادهاي توانمند در عرصه سايبري در پنجمين نمايشگاه صنايع بومي پدافند سايبري شركت نمود. اين نمايشگاه با هدف شناسايي و همراهي با شركتهاي فناوري در حوزه امنيت سايبري و با تاكيد بر بومي سازي محصولات توام با بهسازي تجهيزات موجود و ممنوعيت تامين نيازهاي امنيتي از خارج كشور برگزار ميگردد. در اين راستا مركز تخصصي آپاي دانشگاه قم نيز به عنوان يكي از نهادهاي فعال در اين عرصه و با هدف ارائه توانمنديهاي استان در اين نمايشگاه شركت نموده و با توجه به محصولات و خدمات خود با استقبال گرم بازديدكنندگان مواجه شده است.

غرفه مركز تخصصي آپا دانشگاه قم در پنجمين نمايشگاه صنعت بومي پدافند سايبري، در محل دائمي نمايشگاههاي بينالمللي، سالن ١۴، غرفه ٧٠ واقع است.

اين نمايشگاه از يازدهم تا چهاردهم آذر، در محل دائمي نمايشگاههاي بين المللي تهران برپاست.