سه‌شنبه 1 آبان 1397   01:03:33

خبر موفقيت

كسب گواهي نامه پايان نامه برتر جايزه پرفسور حسابي توسط دانشجوي دانشگاه قم

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، خانم سائده عباس پور دانشجوي مقطع دكتري رشته IT دانشگاه قم موفق به كسب گواهي نامه پايان نامه برتر جايزه پرفسور حسابي با عنوان "سيستم سلامت همراه براي سنجش و اندازه گيري ميزان كالري مصرفي با استفاده از حسگر بدني بي سيم" با راهنمايي سركار خانم دكتر فرانك فتوحي از سوي آكادمي علوم و تكنولوژي ايران شد.

عباس پور در خصوص اين پايان نامه بيان كرد: پايان نامه حاضر در ارتقاء سطح كيفيت سلامت خصوصا در حوزه تناسب اندام كاربرد دارد.

وي گفت: در اين طرح از دو سنسور شتاب سنج و فوتوپلتيسموگرافي جهت دريافت شتاب حركتي، كالري مصرفي و ضربان قلب استفاده شده است.

وي همچنين افزود: اين دستگاه در مقايسه با دستگاههاي موجود در بازار توانسته بخش دريافت كالري مصرفي و زبان قلب را بهبود بخشد و براي تمام افراد اعم از ورزشكار و غير ورزشكار مناسب مي باشد.

گفتني است اين طرح در تاريخ ۹۶/۶/۱۱ با شماره ثبت اختراع ۹۳۳۵۵ در سامانه ثبت اختراعات ثبت گرديده است.

اين موفقيت را به جامعه دانشگاهي دانشگاه قم بالاخص اين دانشجو فرهيخته و استاد محترمشان سركار خانم دكتر فرانك فتوحي تبريك عرض مي نماييم.