يكشنبه 27 آبان 1397   03:37:39

رياست دانشگاه قم به مناسبت سالروز تأسيس جهاد دانشگاهي:

جهاد دانشگاهي در صحنه‌هاي مختلف انقلابي، وفاداري خود را به نظام ثابت كرده است

حجت الاسلام و المسلمين عسكر ديرباز در گفت و گو با خبرنگار ايسنا منطقه قم، با گراميداشت سالروز تأسيس جهاد دانشگاهي (16مرداد) به عنوان يك نهاد انقلابي عنوان كرد: جهاد دانشگاهي در سال 59 به عنوان يك نهاد انقلابي با حضور جمعي از دانشجويان پيرو خط امام تشكيل شد تا بتوانند نيازهاي فني و تخصصي جامعه را برآورده كرده و در عرصه فرهنگي نيز به فعاليت بپردازند.

رئيس دانشگاه قم افزود: خودباوري مهمترين عنصر موفقيت اعضاي جهاد دانشگاهي بود و تا به امروز با خوداتكايي و خودباوري در بسياري از عرصه ها به خدمت صادقانه پرداخته اند و توانمندي خود را به اثبات رسانده‌اند.

وي تصريح كرد: با اينكه جهاد دانشگاهي بودجه دولتي ندارد و در حال حاضر نيز با مشكلات اقتصادي مواجه است اما هيچ گاه دست از تلاش و حضور به موقع در رفع نيازهاي كشور برنداشته است. جهاد دانشگاهي در واقع يك نهاد فرهنگي، پژوهشي، آموزشي است كه رسالت هاي مهمي را بر دوش دارد و كارنامه درخشاني را از خود برجاي گذاشته است.

وي اظهار كرد: جهاد دانشگاهي در صحنه هاي مختلف انقلابي، وفاداري خود را به نظام ثابت و دين خود را ادا كرده است.

عضو خبرگان رهبري خاطرنشان كرد: فعاليت هاي فرهنگي و تحقيقاتي جهاد دانشگاهي همواره راهگشاي بسياري از مسائل و مشكلات بوده است. نيروهاي توانمند و نخبگان جهاد دانشگاهي توانسته اند خود را با نيازهاي كشور همگام كنند و حركت هاي علمي كشور  را شتاب بخشند.

حجت الاسلام و المسلمين ديرباز يادآور شد: اين نهاد انقلابي همواره مورد عنايت رهبر انقلاب بوده اند و انصافا نيز طبق منويات رهبري حركت كرده و خدمات ارزنده اي ارائه كرده اند. تفكر جهادي نيروهاي جهاد دانشگاهي در جهت توسعه و پويايي كشور نقش به سزايي داشته است. امروز در شرايط سخت تحريم ها و حيله گري دشمنان انتظار مي رود با مديريت جهادي و با تكيه بر علم و دانش نوين، نيازهاي جامعه را شناسايي كرده و در صدد رفع نيازها برآيند.

عضو خبرگان رهبري تصريح كرد: جهاد دانشگاهي تجربيات موفقي در زمينه ناباروري و سلول هاي بنيادي و تجاري سازي علوم و تبديل علم به ثروت دارد و در جهت كارآفريني و اشتغال زايي نيز توان خود را اثبات كرده است.

وي گفت: انتظار مي رود جهاد دانشگاهي در تعامل با مراكز علمي و تحقيقاتي همچون مركز رشد و پارك علم و فناوري در جهت نيازهاي اقتصادي امروز كشور با تقسيم كار و فعاليت هاي گسترده گام هاي اساسي بردارد.