سه‌شنبه 1 آبان 1397   17:24:00

خبر موفقيت

درخشش دانشجويان دانشگاه قم در چهاردهمين المپياد فرهنگي، ورزشي، قهرماني سراسر كشور به ميزباني شيراز

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، چهاردهمين المپياد فرهنگي، ورزشي، دانشجويي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي سراسر كشور كه از ۲۶ تيرماه به مدت ۱۰ روز به ميزباني شيراز در حال برگزاري است تا كنون با موفقيت دانشجويان دانشگاه در دو رشته ورزشي همراه بوده است.

مسابقات سريع شطرنج در اين دوره از مسابقات با حضور ۷۵ بازيكن از ۲۸ دانشگاه در ۷ دور به روش سوئيسي برگزار شد و در پايان نتايج ذيل حاصل آمد:

🎖نفر اول خانم يگانه كريمي با ۶.۵ امتياز از ۷ بازي از مازندران

🎖نفر دوم خانم رعنا حكيمي فر با ۶.۵ امتياز از ۷ بازي از دانشگاه تهران

🎖نفر سوم خانم خاطره عزيزي با ۶ امتياز از ۷ بازي از دانشگاه قم

همچنين در مسابقات بدمينتون كه با حضور ٣٠ تيم شركت كننده‌ و در مجموع ٣٠٠ ورزشكار برگزار شد، تيم بدمينتون دانشگاه توانست با شايستگي مقام سوم اين مسابقات را كسب نمايد.

اسامي ورزشكاران:

معصومه حمزه لو، فائزه السادات نعمتي، سودابه تقي زاده، فاطمه السادات رضوي، فائزه علايي.

مربي: خانم ساناز پيرمرادي

سرپرست : خانم سميه عسگري

گفتني است نفرات و تيم هاي اعزامي از دانشگاه قم در ۶ رشته ورزشي اين مسابقات به مصاف رقباي خود مي روند.

موفقيت هاي ارزنده ورزشي را به دانشگاهيان محترم تبريك مي گوييم.