سه‌شنبه 30 مرداد 1397   08:23:54

در دانشگاه قم برگزار شد:

نوزدهمين نشست فصلي شوراي سياست گذاري مجمع كتابخانه‌هاي تخصصي استان قم و رونمايي از كارت عضويت مكتا

به گزارش روابط عمومي دانشگاه قم، صبح امروز نوزدهمين نشست فصلي شوراي سياست گذاري مجمع كتابخانه‌هاي تخصصي استان به ميزباني دانشگاه قم برگزار و در حاشيه اين مراسم از كارت عضويت مكتا رونمايي شد.

رييس دانشگاه قم در اين نشست عنوان كرد: هدف مسئولان دانشگاهي بايد خادمي اهل علم و تحقيق باشد.

دكتر عسگر ديرباز در مراسم رونمايي از كارت عضويت مجمع كتابخانه هاي تخصصي استان (مكتا) گفت: آنچه براي مسولان دانشگاهي بايد هدف باشد خادمي اهل علم و تحقيق است كه به انحا مختلف محقق مي شود.

وي افزود: خدمت به اساتيد و محققان در قالب خدمات كتابخانه اي در راستاي ارتقاي مسير پژوهش قدم بسيار مبارك و خيري است كه با معرفي ظرفيت‌ها و امكانات ساير مجموعه هاي علمي بايست تقويت گردد.

رييس دانشگاه قم با اشاره به گستردگي ارايه اطلاعات علمي از طريق فضاي مجازي ادامه داد: بايد از اين ظرفيت به شكل صحيح استفاده كنيم و با توجه به ضرورت به روز بودن اطلاعات بايد همكاري بين كتابخانه اي و حتي استفاده از كتابخانه هاي موجود در كشورهاي جهان اسلام را نيز جز برنامه ها قرار دهيم.

وي در پايان خواستار ارايه طرح استفاده مشترك از منابع علمي و پايان نامه هاي كتابخانه هاي استان شد.

در ادامه نشست عضو هيات امنا دانشگاه قم‌ گفت: اقتدار علمي در گرو تعميق و گسترش دانش و آگاهي است.

دكتر شاهرخي در اين مراسم با اشاره به اهميت كتاب و كتابخواني در فرهنگ ديني تصريح كرد: هم افزايي كتابخانه هاي دانشگاهي و تخصصي و تعامل در اين زمينه موجبات اقتدار علمي را فراهم مي سازد.

وي افزود: بين فرهنگ كتابخواني و توسعه رابطه اي مستقيم وجود دارد و وظيفه ما تعميق و گسترش اين فرهنگ متعالي است و بايد روشهاي صحيح مطالعه را بعنوان الگويي مهم در ميهن عزيز اسلامي توسعه دهيم.

گفتني است در اين مراسم ضمن رونمايي از كارت عضويت مكتا، لوح يادبود مرحوم آيت الله قاضي خرم آبادي، رييس فقيد دانشگاه قم به امضاي جمع حاضر رسيد.