دوشنبه 29 مرداد 1397   20:43:55

معاون دانشجويي دانشگاه قم اقدامات صورت گرفته در ترم گذشته را تشريح كرد:

ارائه خدمات تسهيلاتي به دانشجويان دانشگاه

همزمان با ايام الله دهه فجر و شروع ترم جديد دكتر رهسپار فرد، معاون دانشجويي دانشكاه به تشريح اهم فعاليت هاي اين معاونت پرداخت.

به گزارش روابط عمومي، دكتر رهسپارفرد ضمن تبريك ايام  مبارك دهه فجر گفت: در حوزه هاي گوناگون معاونت دانشجويي اقدامات خوبي انجام شده است كه اميدواريم موجب افزايش رضايتمندي دانشجويان عزيز شود.

وي با اشاره به خدماتي كه در حوزه تغذيه ارايه مي شود گفت:

در اين واحد از معاونت دانشجويي با ارائه ۲۵۰ هزار پرس غذاي گرم ناهار و شام و همچنين ۳۰ هزار وعده صبحانه به دانشجويان گرامي خدمات رساني صورت مي پذيرد.

دكتر رهسپار فرد به حوزه اداره رفاه نيز اشاره كرد و گفت:

در اين اداره ۱۸/۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال تسهيلات وام به حدود ۲۰۰۰ دانشجو در قالب ۲۰ نوع وام پرداخت گرديده است.

معاون دانشجويي دانشگاه در زمينه خوابگاههاي دانشگاه در ترم جاري نيز افزود:

با همكاري اداره خوابگاه ها در قسمت برادران شاهد اسكان ۳۰۰ نفر درون خوابگاههاي درون دانشگاهي و حدود ۳۵۰ نفر در بيرون از دانشگاه هستيم و اين آمار در بخش خواهران به حدود ۷۰۰ نفر در درون دانشگاه و ۱۵۰ نفر در بيرون دانشگاه  مي رسد.

وي در ادامه با اشاره به شركت ۲۹۸۷نفر در پايش سلامت و ارائه خدمات مشاوره اي به ۴۳۹نفر از دانشجويان به خدمات ارائه شده در مركز مشاوره دانشگاه پرداخت و بيان كرد:

با توجه به اهميت و رسالت اين مركز خوشبختانه شاهد برگزاري منظم جلسات شوراي سياستگذاري مركز مشاوره با حضور رئيس محترم دانشگاه هستيم و ضمن قدرداني از رياست محترم دانشگاه بابت توجه به اين مهم، خوشبختانه با افزايش تعداد مشاوران مجرب و مورد نياز اين مركز، هم اكنون به برابري تعداد تقاضاي دانشجويان و تعداد مشاوره موجود رسيده ايم.

عضو هيئت علمي دانشگاه در ادامه افزود:

از ديگر موارد خدمات دانشجويي مي توان به حضور مددكار اجتماعي  در خوابگاه خواهران اشاره كرد كه ان شاالله براي خوابگاههاي برادران نيز اين مهم در حال پيگيري است.

ضمناً سه اتاق مشاوره در سه خوابگاه خواهران تجهيز گرديده و به دانشجويان محترم خدمات مشاوره اي ارائه مي دهد، كه در سه خوابگاه برادران نيز  سه اتاق مشاوره تخصيص و تجهيز گرديده و شروع بكار آن در ترم آتي خواهد بود.

معاون دانشجويي دانشگاه در ادامه با تقدير و تشكر از همه همكاران بابت اين امور به خدمات رساني بهداشتي درماني مركز بهداشت دانشگاه پرداخت و بيان كرد:

اكثر دانشجويان ثبت نامي دانشگاه مورد پايش سلامت جسم  قرار گرفته اند كه تعداد ۳۰۹۰دانشجو شامل ۱۴۳۱ دختر و ۱۶۵۹پسر مي باشد و اين آمار خود نشان دهنده زحماتي است كه عزيزان ما به عنوان وظيفه خدمت رساني به دانشجويان عزيز انجام داده اند.

دكتر رهسپار فرد در ادامه اقدامات انجام شده مركز بهداشت دانشگاه افزود:

بحمدلله شروع انجام پايش سلامت دانشگاهيان و ويزيت تعداد ۱۷۵۳ آقا و ۲۲۵۷ نفر خانم از ميان دانشگاهيان  صورت پذيرفته است.

معاون دانشجويي دانشگاه به برگزاري شوراي پزشكي جهت رسيدگي به درخواست هاي آموزشي درماني حذف پزشكي ها، مرخصي هاي بازگشت به تحصيل و... به ۱۲۷ خانم و ۶۳ آقا در طي دو ترم تحصيلي براي دانشكده هاي مختلف اشاره كرد و گفت:

خدماتي از قبيل برگزاري كارگاههاي آموزشي، پيگيري راه اندازي اورژانس، تزريقات پانسمان سم تراپي و... نيز به دانشجويان عزيز ارائه گرديده و بايد دانست كه تمامي موارد فوق تنها بخشي از خدمات ارائه شده به دانشجويان عزيز مي باشد.

افتخار آفريني ورزشي دانشجويان دانشگاه

در بخش دوم اين مصاحبه به تشريح فعاليت هاي صورت گرفته در امور تربيت بدني دانشگاه پرداخته ايم.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه قم، دكتر رهسپارفرد معاون دانشجويي دانشگاه قم ضمن گرامي داشت ايام  مبارك دهه فجر و همچنين تسليت به مناسبت ايام فاطميه، به اهم فعاليت هاي تربيت بدني در واحد برادران پرداخته و بيان كرد:

برگزاري اولين المپياد ورزشي دانشجويان و طلاب از مهمترين مواردي است كه بايد به آن پرداخت كه در آن هيأت ورزش هاي دانشگاهي استان قم كه در دانشگاه قم مستقر است، با همكاري جامعه المصطفي، در راستاي مصوبه شوراي دانشجويي اقدام به برگزاري اولين المپياد ورزشي دانشگاهها و مراكز حوزوي استان نمود و با مشاركت بالغ بر ۱۴۸۰ نفر دانشجو و طلبه همراه بود.

وي در ادامه برنامه هاي انجام شده گفت:

مسابقات كاراته دانشجويان پسر دانشگاههاي منطقه ۴ كشور با حضور ۹تيم به ميزباني دانشگاه قم و كسب نايب قهرماني كاراته دانشجويان دانشگاههاي منطقه ۴كشور و همين طور كسب سهميه المپياد توسط تيم دانشگاه قم از ديگر زحمات دانشجويان و همكاران بنده در اين زمينه است.

معاون دانشجويي دانشگاه قم پيرامون افتخارات اين دانشگاه در مسابقات تكواندو دانشجويان پسر منطقه ۴ كشور نيز تصريح كرد:

در اين مسابقات كه به ميزباني دانشگاه صنعتي اراك با حضور ۹ تيم برگزار گرديد، تيم دانشگاه قم با شكر ۱تيم ۴ نفره توانستند ۱ مدال طلا، ۱ مدال نقره و ۱مدال برنز كسب نمايند.

دكتر رهسپار فرد پيرامون آخرين مسابقه برگزار شده در دانشگاه نيز بيان كرد:

مسابقات واليبال دانشجويان پسر منطقه ۴ كشور با حضور ۷ تيم در بهمن ماه امسال به ميزباني دانشگاه قم برگزار گرديد كه اين مسابقات در دو گروه و به صورت دوره اي برگزار شد و كسب مقام قهرماني مسابقات واليبال دانشجويان دانشگاه هاي منطقه ۴كشور و كسب سهميه المپياد توسط تيم دانشگاه قم صورت پذيرفت.

معاون دانشجويي دانشگاه قم سپس به افتخارات ورزشي و اهم فعاليت هاي تربيت بدني در واحد خواهران پرداخت و بيان كرد:

در مسابقات دانشجويان منطقه ۴ كشور كه به ميزباني دانشگاه بين المللي امام خميني صورت پذيرفت، دانشجويان دختر با كسب مقام قهرماني تيمي و دبل آزاد در تيم بدمينتون دختران دانشگاه قم، كسب ۲ مقام قهرماني و ۱ مقام سوم در تيم تكواندو و همچنين با كسب ۲ مقام نائب قهرماني در تيم كاراته دختران دانشگاه قم افتخاري ديگر براي اين دانشگاه آفريدند.

رهسپار فرد پيرامون آخرين مسابقات انجام شده واحد خواهران در دانشگاه گفت:

در دي ماه امسال دانشگاه قم بحمدلله ميزبان برگزاري ششمين دوره مسابقات جام وحدت حوزه و دانشگاه بود كه در رشته واليبال و بدمينتون با كسب مقام قهرماني تيمي و دبل آزاد بدمينتون و همچنين نائب قهرماني واليبال شاهد درخشش دانشجويان خود بوديم و هم اكنون نيز در حال ميزباني از مسابقات جودوي بانوان تحت عنوان جام كريمه اهل بيت حضرت معصومه سلام الله عليه در دانشگاه هستيم.

وي افزود: خدمت به آينده سازان جمهوري اسلامي را خدمت به اسلام و عبادت مي دانيم و اميدواريم شاهد رشد هرچه بيشتري ورزش و اخلاق ورزشي در بين دانشجويان در كنار تحصيل و تهذيب نفس اين عزيزان باشيم، چرا كه كشور در آينده بايد به دستان همين جوانان با ايمان، پرنشاط و با اخلاق اداره شود.