دوشنبه 29 مرداد 1397   20:43:36

معرفي واحدهاي فناور مركز رشد

شركت قطره ها نويد حساب آفاق

جناب آقاي شعبانعلي به مدت 15 سال است كه در خصوص نرم افزارهاي مالي كار مي كنند و هم اكنون نيز در برخي از كشورها مشتري هاي خاص خويش را دارند.

از جمله كارهاي ايشان فعاليت در توليد نرم افزار فاكتور، انبار، حسابداري و حسابداري تخصصي طلا مي باشد.

در اين خصوص به دليل كيفيت خوب نرم افزارها تاكنون توانسته اند تأييديه شوراي عالي انفورماتيك را كسب نمايند.

جناب آقاي شعبانعلي مدير شركت قطره ها نويد حساب آفاق، در شرايط فعلي جامعه، خود را فردي موفق مي بيند كه توانسته حركت خويش را به سمت كارآفريني سوق دهد.

حمايت معنوي خانواده خود را عامل مؤثري در پيشرفتشان مي دانند و به دليل تحصيل در رشته نرم افزار توانسته اند شرايطي مرتبط با حوزه كاري خويش داشته باشند.

معرفي نرم افزار

نرم افزار مديريت كسب و كار قطره، امكانات مربوط به حسابداري كامل يك كسب و كار را داراست. اين سيستم با هدف مديريت كامل يك كسب و كار طراحي شده و فقط معطوف به بخش حساب‌ها نيست. با توجه به تغييرات مستمر بازار و ركود روز افزون در صنف‌هاي مختلف درطراحي اين نرم افزار سعي شده امكاناتي جديد تعبيه شود تا استفاده كنندگان قطره مزايايي نسبت به رقيبان خود داشته و به سود بيشتري دست پيدا كنند. البته همه‌ي اين موارد در نسخه حاضر گنجانده نشده است و به صورت كاملاً پويا به نرم افزار اضافه خواهند شد.

سيستم فروش اين نرم افزار نيز با نرم افزارهاي قبلي متفاوت است. هزينه دريافتي براي مدت زمان يك‌سال مي‌باشد و مي‌توانيد به روز‌رساني‌ها و نسخه‌هاي جديد نرم افزار را رايگان دريافت نماييد و پس از آن براي استفاده از نرم افزار و به روز‌رساني‌هاي آن بايستي هزينه‌ اشتراك ساليانه پرداخت نماييد.

تفاوت ديگر عرضه اين نرم افزار به همراه قفل سخت افزاري است. بر خلاف نرم افزار‌هاي قبلي نرم افزار مديريت كسب و كار قطره به همراه قفل سخت افزاري عرضه شده و براي اجراي نرم افزار بايستي قفل به سيستم متصل باشد و ديگر نيازي به دريافت كد از سايت نيست.

نسخه هاي نرم افزار

نرم افزار در دو نسخه‌ي پايه و پيشرفته طراحي و عرضه شده است. تفاوت اين دو نسخه در امكانات آن‌هاست كه نسخه‌ي پايه امكانات زير را ندارد:

- امكان ارسال پيامك

- امكان ثبت فاكتور با استفاده از باركد خوان

- امكان چاپ باركد براي كالاها

- امكان فروش تلفني  (ثبت فاكتور فروش تلفني)

- امكان ثبت صندوق به تعداد نامحدود

- امكان ثبت انبار به تعداد نامحدود