چهارشنبه 1 شهريور 1396   18:42:48

رييس گروه فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه قم خبر داد:

تكميل ساختمان جديد مجتمع امام خامنه اي پرديس خواهران تا پايان شهريور ماه/ تا پايان سال، مشكل تاسيساتي در دانشگاه نخواهيم داشت

رييس گروه فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه قم خبر داد
:

تكميل ساختمان جديد مجتمع امام خامنه اي پرديس خواهران تا پايان شهريور ماه

مقدمه
در اين روزهاي گرم تابستان، برخي از بخش هاي دانشگاه مانند حوزه رياست، اداري و مالي، عمراني، دانشجويي، آموزش و ... با تمام توان مشغول كار هستند كه تلاش هاي بزرگ بخش عمراني جز برجسته ترين بخش هاست كه ر اين مصاحبه، گزارشي مختصري از اين اقدامات تقديم مي گردد.

در مصاحبه هاي آتي گزارش اقدامات ساير بخش ها نيز تقديم مي گردد.

دكتر امير آبادي رئيس گروه فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه قم، به تشريح وضعيت پروژه هاي در حال ساخت دانشگاه پرداخت و در خصوص آن ها توضيحاتي را ارائه كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه قم؛ دكتر امير آبادي در خصوص ساختمان جديد مجتمع امام خامنه اي پرديس خواهران گفت: اين پروژه با جديت تمام در حال انجام است و تا پايان شهريور ماه نيز به بهره برداري خواهد رسيد.

وي همچنين گفت: ساختمان چند منظوره مجتمع امام خامنه اي پرديس خواهران(چهارمين ساختمان) نيز در صورت تامين بودجه، تا پايان سال ۹۶ به اتمام خواهد رسيد و در اختيار خواهران قرار خواهد گرفت تا مشكل محيط آموزشي و فرهنگي خواهران مرتفع شود.

رئيس گروه فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه قم در خصوص باز طراحي ساختمان معصوميه نيز گفت: بنا داريم با اصلاحات در وضعيت موجود اتاق ها و همچنين به روز رساني تاسيسات موتورخانه آب گرم مصرفي، اين ساختمان مجددا تغيير كاربري دهد و به تدريج صورت مجتمع خوابگاهي مورد استفاده خواهران قرار گيرد تا علاوه برداشتن يك گام بلند در جهت تمركز كامل مجموعه هاي خوابگاهي و تكميل كوي خوابگاهها، ظرفيت جديدي نيز براي اسكان و تقويت فضاي ورزشي و رفاهي دانشجويان خواهر متقاضي خوابگاه ايجاد شود.

وي در خصوص محوطه سازي هاي دانشگاه نيز اظهار داشت: با عنايت به ميزان اعتبارات اختصاص يافته از سوي سازمان برنامه و بودجه كشور براي اين امر، در قسمت محوطه سازي خواهران؛ فاز اول پروژه، ارديبهشت ماه تحويل موقت شد و فاز دوم نيز كه شامل بوستان مقابل ساختمان هاي مجتمع امام خامنه اي و پياده رو ها است تا اوايل مهر به بهره برداري مي رسد و در آبان ماه اين پروژه تكميل خواهد شد تا دانشجويان در سال تحصيلي جديد تغييرات خوبي را شاهد باشند.
همچنين در بخش پروژه محوطه سازي حياط مركزي دانشگاه، محوطه مسجد و يادمان شهيد گمنام نيز كه به دليل مشكلات مالي با تاخير مواجه شده بود، با پيش بيني هاي انجام شده، تا مهر ماه تكميل خواهد شد.

دكتر اميرآبادي به پروژه استخر دانشگاه كه بنا بود تا خرداد ۹۶به بهره برداري برسد نيز اشاره كرد و گفت: اين پروژه نيز متاسفانه با مشكلات مالي روبه رو شد كه اميد داريم در صورت تامين بودجه، اين پروژه را نيز تا مهر ماه افتتاح كنيم.
وي افزود: در خصوص پروژه جاده سلامت پرديس خواهران، اقدامات اوليه و خاكبرداري انجام شده است و دنبال اين هستيم كه تا آبان ماه آن را به بهره برداري برسانيم.
مسير جاده سلامت برادران نيز، مهر ماه از سر در ورودي دانشگاه تا يادمان شهيد گمنام آماده خواهد شد.

تا پايان سال، مشكل تاسيساتي در دانشگاه نخواهيم داشت

رئيس گروه فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه قم، با بيان اين موضوع به اقدامات انجام شده در خصوص تاسيسات دانشگاه پرداخت و گفت:

در دو سال اخير، زير ساخت هاي تاسيساتي دانشگاه مورد توجه جدي قرار گرفت و امسال شاهد بوديم كه مشكلات سرمايشي خيلي كمتر شد.

در ساختمان معصوميه خواهران ۲چيلر و ۶كمپرسور موجود است كه تنها دو كمپرسور آن در جريان بود كه امسال همه ي ۶ كمپرسور راه اندازي شد.

در ساختمان شهيد بهشتي ۳چيلر و ۹ كمپرسور موجود بود كه تنها يك كمپرسور در جريان بود كه همه آن ها امسال راه اندازي شد.

همچنين ساختمان هاي ديگر مانند سلف و ساختمان مركزي نيز مشكلات تاسيساتي آن حل شد تا ديگر مشكل سرمايشي در ساختمان هاي دانشگاه نداشته باشيم.

وي افزود: تمام پمپ هاي رزرو در موتورخانه هاي دانشگاه حذف شده بود كه امسال با بودجه اي كه تخصيص داده شد، تمام پمپ هاي رزرو در حال خريداري است و در مدار قرار خواهد گرفت.

همچنين خطوط جديد حياتي آب، فاضلاب و برق نيز براي دانشگاه و ساختمان ها ايجاد شد و يك تصفيه خانه فاضلاب نيز در سه فاز در حال ساخت است كه فاز اول آن تا پايان سال افتتاح خواهد شد تا آب مصرفي فضاي سبز دانشگاه تامين شود.

تمامي مسير هاي فاضلاب دانشگاه نيز به طور كامل شستشو شده است و گرفتگي ها رفع شده است تا در آينده مشكلي در اين خصوص ايجاد نشود.

وي همچنين افزود: با اقدامات و پيش بيني هاي انجام شده، و تكميل زير ساخت هاي تاسيساتي دانشگاه، تا پايان سال هيچگونه مشكل تاسيساتي در دانشگاه نخواهيم داشت.

دكتر اميرآبادي در خصوص پاركينگ هاي دانشجويي هم اظهار داشت: دو پاركينگ دانشجويي رو باز در حال احداث است كه يكي از آن ها روبه روي ساختمان مركزي و ديگري جنب ساختمان دانشكده فني و مهندسي قرار دارد كه در سال تحصيلي جديد مورد استفاده قرار خواهند گرفت.