سه شنبه 2 خرداد 1396   19:04:52

رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه قم:

فرد اصلح كسي است كه در كنار تعامل با ديگران بتواند ايران و ملت را يكپارچه ببيند

حجت الاسلام والمسلمين پوررضا رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه قم گفت: فرد اصلح كسي است كه در كنار تعامل با ديگران بتواند ايران و ملت را يكپارچه ببيند.

رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه قم طي گفتگو با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه، در ضمن تشريح اهميت حضور در انتخابات، در خصوص ملاك فرد اصلح گفت: فرد اصلح كسي است كه در كنار تعامل با ديگران بتواند، ايران و ملت را يكپارچه ببيند و گفتار و رفتار او به گونه اي نباشد كه اختلاف و شكاف بين مردم شود.

حجت الاسلام والمسلمين پوررضا افزود: در بحث انتخابات معتقدم علي رغم اينكه دانشگاهيان ما به جايگاه و اهميت انتخابات توجه لازم را دارند، اما نياز است كه بر اين امر مهم تاكيد كنيم و مجددا براي حضور در عرصه انتخابات و براي ادامه راه بزرگي كه ملت ايران انتخاب كرده اند يادآوري كنم و بدانند كه كشور ما قبل از انقلاب چه وضعيتي داشت و الان در منطقه و جهان چه موقعيت استراتژيكي دارد واينكه ديگر كشورها حكومت هاي طاغوتي دارند ولي ملت ما قيام كرد و از آن ظلمت ها خارج شد و مسير صحيح را انتخاب كرد كه طبيعي است در اين مسير نو بايد مشكلات را پذيرفت و آنها را از پيش رو برداشت
.

رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه قم، ادامه داد: انتخابات بخش مهمي از اهداف و آرمان هاي انقلاب ما بوده كه ضرورت داد همه مردم با حضور و مشاركت عمومي، كساني را كه در راس امور قرار مي گيرند را انتخاب كنند و اين مردم سالاري ديني در دنيا وجود ندارد و دشمنان از روي عناد اين اتفاق را وارونه جلوه ميدهند
در حالي كه براي ملت ايران افتخار است.

وي انتخابات را زيربناي همه امور كشور دانست و اظهار داشت: با تمام نقاط ضعف و مشكلاتي كه هست، انتخاب درست اين است كه همه در عرصه انتخابات حضور داشته باشيم.

ايشان در خصوص ويژگي هاي فرد اصلح نيز گفت
: شوراي نگهبان وقتي كساني را تاييد ميكند بدين معنا است كه حداقل صلاحيت را براي اداره كشور دارا هستند، اما در بحث اصلح بودن افراد بايد به سابقه كاري آنها توجه كنيم كه آيا توانسته اند در اجراي برنامه ها و تعامل با ساير قوا خوش بدرخشند يا خير؟
حجت الاسلام والمسلمين پوررضا با اشاره به اصل تفكيك و استقلال قوا از يكديگر، افزود: بحمدالله در كشور ما اينگونه نيست كه رييس قوه مجريه همه قدرت را در دست بگيرد، چرا كه اين موضوع باعث فساد خواهد شد و اين يكي از مزيت هاي جمهوري اسلامي است.

وي ادامه داد: فرد اصلح كسي است كه در كنار تعامل با ديگران بتواند، ايران و ملت را يكپارچه ببيند و گفتار و رفتار او به گونه اي نباشد كه باعث اختلاف و شكاف بين مردم شود و اين يك ملاك بسيار مهم براي انتخاب اصلح است. همچنين بايد ديد شخص در زندگي فردي خود چگونه است و افرادي كه در كنار او كار ميكردند آيا انسان هاي سالمي هستند يا خير.

حجت الاسلام والمسلمين پوررضا افزود: معيارهاي ديگر انتخاب اصلح با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري اين است كه از طبقه متوسط جامعه باشد تا دچار اشرافيت زدگي نشود، هدف او فقط خدمت باشد، تابع فرمايشات امام و رهبري باشد و حفظ عزت ملت ايران و توجه ويژه به مشكلات درون كشور از اولويت هاي مهم وي باشد.