يكشنبه 4 تير 1396   08:17:14

رئيس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه برنامه هاي هفته سلامت را تشريح کرد:

تجليل از دست اندر کاران حوزه سلامت دانشگاه/ بهره برداري از تجهيزات جديد فوريت هاي پزشکي

دکتر مجيد پارسا رئيس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، تجليل از دست اندر کاران حوزه سلامت دانشگاه و بهره برداري از تجهيزات جديد فوريت هاي پزشکي را از برنامه هاي دانشگاه در هفته سلامت عنوان کرد
.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر مجيد پارسا ضمن اعلام اين خبر گفت: به منظور توجه بيشترجامعه به بحث سلامت هفته اول ارديبهشت ماه هر سال به عنوان هفته سلامت نام گذاري شده است که شعار هفته سلامت امسال "افسردگي، بيا حرف بزنيم "Depression Let's Talk  است.

وي افزود: جهان از سال 2005 تا 2015 به دليل جنگ و قحطي و سياست هاي غلط اقتصاد ي فرهنگي و اجتماعي درسطح جهاني و روي آوردن مردم به سمت ارتباطات مجازي و به خصوص فضاي اينترنت و تلفن همراه ، که مانع ارتباطات واقعي و دوستانه و به تبع آن افزايش تنش، اضطراب مزمن مي شود، دچارافزايش 18%در نرخ افسردگي شده است. جامعه ما نيز به دليل هجوم فرهنگي بيگانه، تحريم هاي همه جانبه ومشکلات داخلي ديگر تحت تاثير فشارهاي رواني منجر به افسردگي است که مي بايست همگي ما با افزايش هرچه بيشتر ارتباطات چهره به چهره و کلامي به جامعه رنگ و بوي نشاط و تندرستي بدهيم.

رئيس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه قم، افزود: به همين منظور کمپيني نيز تحت عنوان "پويش سلامت، افسردگي" راه اندازي شده است تا ابعاد آسيب رسان افسردگي براي جامعه آشکار شود و بدانيم که افسردگي زمينه ساز بروز خيلي از بيماري هاي قلبي، کبدي، کليوي، روده اي و انواع سرطان ها و بيماريهاي عصبي مانند ام اس و.. مي باشد.

دکتر پارسا از جمله برنامه هاي مرکز بهداشت در هفته سلامت را راه اندازي ايستگاه سلامت در محل سرسراي تالار شيخ مفيد(ره) عنوان کرد و گفت: در اين ايستگاه تلاش ميکنيم در ارتباطي مستقيم و با فعاليت هايي همچون پخش بروشور، مسابقه کتبي، ارزيابي هاي جسمي و سلامت و ارتباط هاي کلامي و مشاوره با دانشجويان و کارکنان آگاهي هاي لازم را به آنها منتقل کنيم
.

دکتر پارسا نصب چادر سلامت در دانشگاه به منظور پايش سلامت دانشگاهيان را از ديگر برنامه هاي هفته سلامت نام برد و افزود: در اين چادر به منظور بالابردن سطح آگاهي و دانش پزشکي دانشگاهيان از آنها جهت شرکت در دوره هاي ارزيابي فشار خون، تزريقات عزلاني و وريدي ثبت نام به عمل خواهد آمد.

رئيس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ادامه داد: دانشگاه قم طي دو سال متوالي توانسته است با عملکرد مناسب، طبق امتيازبندي وزارت علوم بالاتر از ميانگين طراز متوسط دانشگاههاي نسبتا بزرگ، از لحاظ ساختار و عملکرد قرار گيرد و به همين منظور در هفته سلامت از دست اندرکاران حوزه سلامت دانشگاه در معاونت دانشجويي تقدير به عمل خواهد آمد.

دکتر پارسا همچنين از تجهيز مرکز خبر داد و افزود: به همت مسئولين دانشگاه از برخي امکانات فوريت هاي پزشکي مانند، ترالي اورژانس، اکسيژن پورتال، اتوکلاو ساکشن و ... در هفته سلامت رونمايي خواهد شد که مابقي اين امکانات(همچون دستگاه ثبت نوار قلب، دستگاه الکتروشوک پرتابل و..) نيز در آينده نزديک با همت مسئولين خريداري خواهد شد.

وي ارتباط دوسويه کارکنان و دانشجويان را حائز اهميت دانست و افزود : به همين منظور سعي ميکنيم با هماهنگي مرکز مشاوره دانشگاه در تابستان و اوقات فراغت کارگاههايي را براي کارکنان در زمينه آموزش و بهداشت رواني و بهداشت محيط کار برنامه ريزي نماييم تا همکارانمان بتوانند نقش موثر و مناسب تري در دانشگاه ايفا کنند و از اين طريق زمينه بالارفتن بهره وري در دانشگاه فراهم شود.

دکتر پارسا در پايان روز شمار هفته سلامت را طبق اعلام وزارت علوم بدين شرح عنوان نمود
:

جمعه؛ تحرک بدني، تفريحات سالم، فعاليت هاي گروهي