شنبه 9 ارديبهشت 1396   06:22:46

رئيس مركز بهداشت و درمان دانشگاه برنامه هاي هفته سلامت را تشريح كرد:

تجليل از دست اندر كاران حوزه سلامت دانشگاه/ بهره برداري از تجهيزات جديد فوريت هاي پزشكي

دكتر مجيد پارسا رئيس مركز بهداشت و درمان دانشگاه، تجليل از دست اندر كاران حوزه سلامت دانشگاه و بهره برداري از تجهيزات جديد فوريت هاي پزشكي را از برنامه هاي دانشگاه در هفته سلامت عنوان كرد
.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دكتر مجيد پارسا ضمن اعلام اين خبر گفت: به منظور توجه بيشترجامعه به بحث سلامت هفته اول ارديبهشت ماه هر سال به عنوان هفته سلامت نام گذاري شده است كه شعار هفته سلامت امسال "افسردگي، بيا حرف بزنيم "Depression Let's Talk  است.

وي افزود: جهان از سال 2005 تا 2015 به دليل جنگ و قحطي و سياست هاي غلط اقتصاد ي فرهنگي و اجتماعي درسطح جهاني و روي آوردن مردم به سمت ارتباطات مجازي و به خصوص فضاي اينترنت و تلفن همراه ، كه مانع ارتباطات واقعي و دوستانه و به تبع آن افزايش تنش، اضطراب مزمن مي شود، دچارافزايش 18%در نرخ افسردگي شده است. جامعه ما نيز به دليل هجوم فرهنگي بيگانه، تحريم هاي همه جانبه ومشكلات داخلي ديگر تحت تاثير فشارهاي رواني منجر به افسردگي است كه مي بايست همگي ما با افزايش هرچه بيشتر ارتباطات چهره به چهره و كلامي به جامعه رنگ و بوي نشاط و تندرستي بدهيم.

رئيس مركز بهداشت و درمان دانشگاه قم، افزود: به همين منظور كمپيني نيز تحت عنوان "پويش سلامت، افسردگي" راه اندازي شده است تا ابعاد آسيب رسان افسردگي براي جامعه آشكار شود و بدانيم كه افسردگي زمينه ساز بروز خيلي از بيماري هاي قلبي، كبدي، كليوي، روده اي و انواع سرطان ها و بيماريهاي عصبي مانند ام اس و.. مي باشد.

دكتر پارسا از جمله برنامه هاي مركز بهداشت در هفته سلامت را راه اندازي ايستگاه سلامت در محل سرسراي تالار شيخ مفيد(ره) عنوان كرد و گفت: در اين ايستگاه تلاش ميكنيم در ارتباطي مستقيم و با فعاليت هايي همچون پخش بروشور، مسابقه كتبي، ارزيابي هاي جسمي و سلامت و ارتباط هاي كلامي و مشاوره با دانشجويان و كاركنان آگاهي هاي لازم را به آنها منتقل كنيم
.

دكتر پارسا نصب چادر سلامت در دانشگاه به منظور پايش سلامت دانشگاهيان را از ديگر برنامه هاي هفته سلامت نام برد و افزود: در اين چادر به منظور بالابردن سطح آگاهي و دانش پزشكي دانشگاهيان از آنها جهت شركت در دوره هاي ارزيابي فشار خون، تزريقات عزلاني و وريدي ثبت نام به عمل خواهد آمد.

رئيس مركز بهداشت و درمان دانشگاه ادامه داد: دانشگاه قم طي دو سال متوالي توانسته است با عملكرد مناسب، طبق امتيازبندي وزارت علوم بالاتر از ميانگين طراز متوسط دانشگاههاي نسبتا بزرگ، از لحاظ ساختار و عملكرد قرار گيرد و به همين منظور در هفته سلامت از دست اندركاران حوزه سلامت دانشگاه در معاونت دانشجويي تقدير به عمل خواهد آمد.

دكتر پارسا همچنين از تجهيز مركز خبر داد و افزود: به همت مسئولين دانشگاه از برخي امكانات فوريت هاي پزشكي مانند، ترالي اورژانس، اكسيژن پورتال، اتوكلاو ساكشن و ... در هفته سلامت رونمايي خواهد شد كه مابقي اين امكانات(همچون دستگاه ثبت نوار قلب، دستگاه الكتروشوك پرتابل و..) نيز در آينده نزديك با همت مسئولين خريداري خواهد شد.

وي ارتباط دوسويه كاركنان و دانشجويان را حائز اهميت دانست و افزود : به همين منظور سعي ميكنيم با هماهنگي مركز مشاوره دانشگاه در تابستان و اوقات فراغت كارگاههايي را براي كاركنان در زمينه آموزش و بهداشت رواني و بهداشت محيط كار برنامه ريزي نماييم تا همكارانمان بتوانند نقش موثر و مناسب تري در دانشگاه ايفا كنند و از اين طريق زمينه بالارفتن بهره وري در دانشگاه فراهم شود.

دكتر پارسا در پايان روز شمار هفته سلامت را طبق اعلام وزارت علوم بدين شرح عنوان نمود
:

جمعه؛ تحرك بدني، تفريحات سالم، فعاليت هاي گروهي