شنبه 9 ارديبهشت 1396   06:21:59

نشست دبيران انجمن ها و كانون هاي فرهنگي پرديس خواهران با مسوولين دانشگاه

نشست دبيران انجمن ها و كانون هاي فرهنگي پرديس خواهران با مسوولين دانشگاه با موضوع انتخابات در سالن انديشه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دكتر ديرباز رياست دانشگاه در اين مراسم، گفت: دانشجوياني كه علاوه بر كسب علم فعاليت هاي فوق برنامه انجام مي دهند داراي مزيت شخصيتي تاثير گذاري اند و از دوران دانشجويي بايد در جهت تقويت اين برتري تلاش و در مسير تشويق مردم به كارهاي خير بكار گيرند.

وي افزود: فعاليت هاي دانشجويي تشكل ها بايد معطوف به اين باشد كه كانديداي انتخاباتي اصلح انتخاب شود.
حجت الاسلام والمسلمين پوررضا رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه قم نيز گفت: دانشجويان فعال در حوزه فرهنگي عامل ايجاد تحول در جامعه اجتماعي و خانوادگي خود هستند.

وي ادامه داد: بايد تشكل ها از رسانه در جهت مثبت استفاده كنند چرا كه بهترين وسيله رساندن پيام و تشويق مردم براي شركت در انتخابات، رسانه ها مي باشند و از طرفي تشكل ها در فضاي انتخاباتي خواستار راي آوردن كانديد مورد نظر خود هستند، در حاليكه هدف بايد شناساندن معيار هاي صحيح كانديد اصلح انتخاباتي باشد.

خانم دكتر برقعي سرپرست پرديس خواهران نيز گفت: اختيار و عمل از جمله نكات شخصيتي است كه با داشتن اين دو ويژگي مي توان تاثيرات مثبتي در جهت پيشرفت جامعه برداشت و آينده ي كشور را با توجه به علايق ايده آل خود و صلاح جامعه ساخت .

وي افزود: صحنه انتخابات و تمام عرصه هاي اجتماعي و سياسي بايد برگه برنده اي براي ساختن آينده كشور باشد.

دكتر نوروزي معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه نيز گفت: تشكل هاي دانشجويي در دانشگاه از مهمترين نهادهاي اجتماعي هستند كه در سرنوشت كشور تاثيرات مهمي ايفا مي كنند.

در ادامه اين نشست دبيران تشكل ها نظرات خود را ارائه و سوالات خود در رابطه با انتخابات را بيان كردند و در پايان نيز از دبيران تشكل هاي سياسي و فرهنگي و علمي دانشگاه تقدير به عمل آمد.