يكشنبه 4 تير 1396   08:08:36

نشست دبيران انجمن ها و کانون هاي فرهنگي پرديس خواهران با مسوولين دانشگاه

نشست دبيران انجمن ها و کانون هاي فرهنگي پرديس خواهران با مسوولين دانشگاه با موضوع انتخابات در سالن انديشه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر ديرباز رياست دانشگاه در اين مراسم، گفت: دانشجوياني که علاوه بر کسب علم فعاليت هاي فوق برنامه انجام مي دهند داراي مزيت شخصيتي تاثير گذاري اند و از دوران دانشجويي بايد در جهت تقويت اين برتري تلاش و در مسير تشويق مردم به کارهاي خير بکار گيرند.

وي افزود: فعاليت هاي دانشجويي تشکل ها بايد معطوف به اين باشد که کانديداي انتخاباتي اصلح انتخاب شود.
حجت الاسلام والمسلمين پوررضا رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه قم نيز گفت: دانشجويان فعال در حوزه فرهنگي عامل ايجاد تحول در جامعه اجتماعي و خانوادگي خود هستند.

وي ادامه داد: بايد تشکل ها از رسانه در جهت مثبت استفاده کنند چرا که بهترين وسيله رساندن پيام و تشويق مردم براي شرکت در انتخابات، رسانه ها مي باشند و از طرفي تشکل ها در فضاي انتخاباتي خواستار راي آوردن کانديد مورد نظر خود هستند، در حاليکه هدف بايد شناساندن معيار هاي صحيح کانديد اصلح انتخاباتي باشد.

خانم دکتر برقعي سرپرست پرديس خواهران نيز گفت: اختيار و عمل از جمله نکات شخصيتي است که با داشتن اين دو ويژگي مي توان تاثيرات مثبتي در جهت پيشرفت جامعه برداشت و آينده ي کشور را با توجه به علايق ايده آل خود و صلاح جامعه ساخت .

وي افزود: صحنه انتخابات و تمام عرصه هاي اجتماعي و سياسي بايد برگه برنده اي براي ساختن آينده کشور باشد.

دکتر نوروزي معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه نيز گفت: تشکل هاي دانشجويي در دانشگاه از مهمترين نهادهاي اجتماعي هستند که در سرنوشت کشور تاثيرات مهمي ايفا مي کنند.

در ادامه اين نشست دبيران تشکل ها نظرات خود را ارائه و سوالات خود در رابطه با انتخابات را بيان کردند و در پايان نيز از دبيران تشکل هاي سياسي و فرهنگي و علمي دانشگاه تقدير به عمل آمد.