پنجشنبه 29 تير 1396   19:21:10

کارگاه فرمولاسيون مواد شوينده و منفجره برگزار شد

کارگاه فرمولاسيون مواد شوينده، بهداشتي و منفجره در تالار انديشه دانشگاه قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، کارگاه فرمولاسيون مواد شوينده، بهداشتي و منفجره به همت پژوهشکده محيط زيست و همکاري کانون دانشجويي محيط زيست، در سالن انديشه دانشگاه قم برگزار شد.

در اين کارگاه که اساتيد و دانشجويان شيمي و زيست و ... که کار آزمايشگاهي انجام مي دهند حضور داشتند، مهندس داسمه به صورت تئوري و عملي به تدريس و آموزش پرداخت و آزمايشهايي در ارتباط با مواد منفجره و شوينده انجام داد.

دکتر نصر الله زاده رئيس پژوهشکده محيط زيست دانشگاه نيز در اين زمينه گفت: هدف از اين مراسم که با استقبال خوب دانشجويان روبرو شد، آشنايي دانشجويان با روش توليد مواد منفجره و فرمولاسيون مواد شوينده و بهداشتي
و افزايش ايمني کار با اين مواد در آزمايشگاهها و بالا بردن دقت در ترکيب مواد عنوان کرد.