شنبه 6 خرداد 1396   08:40:58

كارگاه فرمولاسيون مواد شوينده و منفجره برگزار شد

كارگاه فرمولاسيون مواد شوينده، بهداشتي و منفجره در تالار انديشه دانشگاه قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، كارگاه فرمولاسيون مواد شوينده، بهداشتي و منفجره به همت پژوهشكده محيط زيست و همكاري كانون دانشجويي محيط زيست، در سالن انديشه دانشگاه قم برگزار شد.

در اين كارگاه كه اساتيد و دانشجويان شيمي و زيست و ... كه كار آزمايشگاهي انجام مي دهند حضور داشتند، مهندس داسمه به صورت تئوري و عملي به تدريس و آموزش پرداخت و آزمايشهايي در ارتباط با مواد منفجره و شوينده انجام داد.

دكتر نصر الله زاده رئيس پژوهشكده محيط زيست دانشگاه نيز در اين زمينه گفت: هدف از اين مراسم كه با استقبال خوب دانشجويان روبرو شد، آشنايي دانشجويان با روش توليد مواد منفجره و فرمولاسيون مواد شوينده و بهداشتي
و افزايش ايمني كار با اين مواد در آزمايشگاهها و بالا بردن دقت در تركيب مواد عنوان كرد.