چهارشنبه 3 خرداد 1396   22:18:50

ياد بود شهدا، دانشجويان، اساتيد و كاركنان فقيد دانشگاه:

مراسم ياد مهرباني ها در دانشگاه قم برگزار شد

مراسم ياد مهرباني ها، ياد بود شهدا، دانشجويان، اساتيد و كاركنان فقيد دانشگاه، در دانشگاه قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، پيش از ظهر امروز 23 اسفند ماه95، مراسم ياد مهرباني ها، ياد بود شهداي دانشگاه قم، دانشجويان، اساتيد و كاركنان فقيد دانشگاه و همدردي با عزيزاني كه در سال جاري سوگوار كوچ نزديكان خود بوده اند در مسجد الغدير دانشگاه قم برگزار شد.

در اين مراسم حجت الاسلام و المسلمين دكتر راغبي، رئيس دانشكده الهيات و معارف اسلامي طي سخناني، ياد مرگ را داراي آثار و فوائد بسياري دانست و افزود: مراسم ياد مهرباني ها تذكري است كه قدر عمري كه در اختيار ماست را بيشتر بدانيم، چرا كه روز قيانت روز خسران و حسرت است و در دنيا نبايد حتي لحظه اي از خداوند و عمل صالح غافل شويم.

حجت الاسلام والمسلمين دكتر راغبي در پايان براي همه درگذشتگان دانشگاه و كساني كه عزيزان خود را از دست داده اند، طلب رحمت و مغفرت نمود.