سه شنبه 6 تير 1396   04:29:53

با حضور اساتيد دانشگاه برگزار شد: مراسم بزرگداشت مقام استاد و تجليل از اساتيد برگزيده دانشگاه قم

مراسم بزرگداشت مقام استاد و تجليل از اساتيد برگزيده، صبح دوشنبه 11 ارديبهشت ماه 96، با حضور مسئولين و اعضاي هيات علمي دانشگاه در تالار شيخ مفيد دانشگاه برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين دکتر ديرباز، رياست دانشگاه، ضمن تبريک اعياد شعبانيه و روز استاد، گفت: انگيزه اساتيد عشق و محبت و احساس مسئوليت به کار است و هر چه اين انگيزه تقويت شود، تاثير گذاري بيشتري از لحاظ علمي، اخلاقي و معنوي بر دانشجويان خواهد داشت.

دکتر ديرباز ادامه داد: هدف ما اين است که در دانشگاه دانشجوياني متدين، متخلق، مسئوليت پذير و فعال در امور اجتماعي، گريزان از اشرافي گري، دلسوز توده هاي مردم و علاقمند به پيشرفت و تعالي نظام اسلامي داشته باشيم و به همين منظور مي بايست علاوه بر ارتقاء سطح پژوهشي و آموزشي دانشگاه و ارائه راهکار براي حل مشکلات کشور، الگو و مشاوري صديق، مشفق و مهربان براي همکاران و دانشجويان باشيم.

وي افزود: در نظام اسلامي آنچه منزلت و جايگاه اساتيد را در کنار جايگاه انبياء عظام قرار مي دهد، عشق به کمال و تعالي انسانها و حرکت در اين مسير است و به همين خاطر اساتيد شمع فروزان جامعه بشري هستند.

دکتر ديرباز فعاليت دلسوزانه، داشتن نظم، نگاه علمي، داوري سنجيده، ادب، به فکر ديگران بودن و تحمل نظر مخالف را از جمله حالات و ويژگيهاي شهيد مطهري برشمرد و افزود: عالم در فرهنگ ديني ما کسي است که هم خشيت الهي در دل داشته باشد و هم در عمل تواضع و فروتني و پارسايي نسبت به دانشجوي خود  داشته باشد.

رئيس دانشگاه همچنين با اشاره به انتخابات رياست جمهوري، گفت: انگيزه شرکت در انتخابات، يک انگيزه و رفتار ديني است نه يک انگيزه صرفا سياسي و لذا بايستي رفتار و گفتار نامزدهاي انتخاباتي را پيگيري کنيم تا علاوه بر مشارکت حداکثري، يک انتخاب اصلح و مناسب داشته باشيم.

در ادامه دکتر قاسمي معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه نيز طي سخناني، ضمن تبريک روز استاد، به تشريح عملکرد معاونت آموزشي در راستاي ارتقاي کمي و کيفي امور آموزشي دانشگاه پرداخت و برنامه هاي آتي اين معاونت در سال جديد را بيان کرد.

سپس دکتر فولادي دبير مجمع صنفي اساتيد نيز با تبريک اعياد فرخنده شعبانيه و روز استاد، به نمايندگي از اساتيد دانشگاه از خدمات انجام گرفته در زمينه هاي آموزشي و صنفي اساتيد تقدير کرد و سپس نقطه نظرات، انتقادات و مشکلات موجود همکاران هيات علمي را مطرح نمود.

حجت الاسلام والمسلمين پوررضا، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نيز به بيان ويژگي هاي استاد مطهري پرداخت و گفت: دشمنان با شهادت او فکر و انديشه شهيد مطهري را نشانه گرفتند و هنوز آثاري که بتواند جايگزين آثار شهيد مطهري شود خلق نشده است و لذا نبايد از دستاوردها و مسير علمي وي غافل شويم.
وي خصايص ذاتي ايشان را اخلاص، پر کاري، نظم و جامعيت وي در علوم مختلف بر شمرد و شاگردي اساتيد بزرگي چون حضرت امام (ره) و علامه طباطبايي (ره) و ... را از توفيقات ايشان نام برد.

در ادامه از خانواده استاد دکتر ثقفي و استاد خوشنويس، اساتيد مرحوم دانشگاه قم و اساتيد برگزيده دانشگاه با اهداء لوح تقدير، تجليل به عمل آمد.

اسامي اساتيد نمونه سال 1396

دانشکده