پنجشنبه 5 اسفند 1395   10:43:50

به مناسبت ايام الله دهه مبارك فجر: جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه قم برگزار شد جشن بزرگ انقلاب با سخنراني احمد امير آبادي نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي در دانشگاه قم برگزار شد.

صبح امروز، جشن بزرگ انقلاب با سخنراني احمد امير آبادي نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي در دانشگاه قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به مناسبت ايام الله دهه مبارك فجر، جشن بزرگ انقلاب با حضور مسوولين و دانشگاهيان دانشگاه و با سخنراني احمد امير آبادي نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي در تالار شيخ مفيد دانشگاه قم برگزار شد.

درابتداي اين مراسم كه مورد استقبال گسترده  و پرشور دانشجويان قرار گرفته بود، امير آبادي نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي، ضمن تبريك ايام فرخنده دهه مبارك فجر، به بيان دستاورد هاي انقلاب اسلامي و جايگاه كشور در جهان امروز پرداخت و سپس به تعدادي از پرسش هاي دانشجويان در خصوص مباحث مختلف پاسخ داد.

از ديگر برنامه هاي متنوع اين مراسم مي توان به شعر خواني و طنز پردازي مصطفي مشايخي شاعر طنز پرداز كشور، همخواني سرود انقلابي توسط دانشجويان، اجراي موسيقي انقلابي و مسابقات مختلف اشاره كرد
.

در خاتمه نيز از برگزيدگان مسابقه براي انقلاب بنويس تقدير به عمل آمد.