شنبه 3 فروردين 1398   12:52:36

دكتر ديرباز در نشست خبري به مناسبت افتتاح دانشگاه هاي تخصصي دانشگاه قم عنوان كرد: دانشگاه قم محلي امن براي تحصيل و پرورش/ قرار گرفتن در رده 10 دانشگاه برتر كشور افق آينده دانشگاه قم

حجت الاسلام و المسملين دكتر عسگر ديرباز رئيس دانشگاه قم امشب ۱۵ بهمن‌ماه در نشست خبري در نمايشگاه شكوه چهل ساله در قم عنوان كرد: پيش از انقلاب اسلامي در استان قم يك واحد دانشگاهي وابسته به دانشگاه تهران وجود داشت و پس از پيروزي انقلاب اسلامي مركز آموزش عالي تربيتي و قضايي در قم تاسيس شد كه بذر اوليه دانشگاه قم بود.

وي افزود: اين مركز به دانشگاه جامع در استان قم تبديل شد و در حال حاضر شامل ده هزار دانشجو، ۳۰۰ عضو هيئت علمي، ۴۰۰ كارمند و شش دانشكده و پرديس خودگردان است.

رئيس دانشگاه قم بيان كرد: اختصاص محيط آموزشي ويژه خواهران از جمله امتيازهاي دانشگاه قم است و تربيت مديران و اساتيد در بخش خواهران به صورت مستقل انجام مي‌شود.

وي اظهار كرد: پيش از انقلاب شهر قم در زمينه تكنولوژي پيشرفت چنداني نداشت اما دانشگاه قم با راه‌اندازي علوم پايه م مهندسي توانست در زمينه تكنولوژي قدم بزرگي بردارد.

دكتر ديرباز در پايان با اشاره به اين‌كه دانشگاه قم در بعد اخلاقي و تربيتي و علمي پيشرفت بسياري داشته‌است، گفت: با وجود كم و كاستي‌هايي كه در دانشگاه است، به محل امني براي تحصيل و پرورش انسان‌هاي شايسته و در تراز انقلاب اسلامي تبديل شده‌است.

قرار گرفتن در رده 10 دانشگاه برتر كشور افق آينده دانشگاه قم

دكتر حسين‌رضا گندم‌كار معاون اداري و مالي دانشگاه قم نيز با اشاره به تاسيس دانشگاه قم در سال ۵۸ عنوان كرد: پايه بنيان‌گذاري دانشگاه قم بر اساس باورهاي ديني و ارزش‌هاي انقلابي و تربيت افراد متخصص در راستاي انقلاب بود.

وي با تاكيد بر اين‌كه بنيان‌گذاران دانشگاه شهيدان انقلابي بودند، افزود: كرد: در برنامه‌ريزي‌هاي دانشگاه دو بعد تعهد و تخصص، ولايت‌مداري و انقلابي بودن، توجه به جنبه‌هاي ديني و اخلاقي و فرهنگي حاكم است.

معاون امور اداري و مالي دانشگاه قم با اشاره به جامع‌نگري دانشگاه اظهار كرد: بيش از ۵۰ مركز آموزش عالي در استان قم مشغول فعاليت هستند و دانشگاه قم يكي از اين مراكز است كه ماموريت اصلي آن در سطح استاني، منطقه‌ و بين‌المللي است زيرا دانشگاه قم توامندي‌هاي نرم‌افزاري و سخت‌افزاري بسياري دارد.

وي ادامه داد: دانشگاه قم علاوه بر ۳۰۰ عضو هيئت علمي دانشگاه قم از متخصصين رشته‌هاي مختلف استاني و خارج شهري در جهت ارائه خدمات علمي به دانشجويان در مقاطع مختلف استفاده كرده‌است.

گندم‌كار در پايان تاكيد كرد: ورود به تحصيلات تكميلي براي يك مركز آموزشي امتياز محسوب مي‌‌شود لذا دانشگاه قم، تحصيلات تكميلي محور است و طرح دانشگاه در افق آينده اين است كه در حوزه آموزش، فرهنگ و اخلاق، پژوهش و فناوري جزو ده دانشگاه برتر كشور شود.