منو اشيا عمودي
منوی اصلی سایت
ورود كاربران
نوار راهبري
بر اساس اعلام آخرين نتايج رتبه‌بندي دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشي ايران؛ ارتقاء ۱۵ پله اي دانشگاه قم در ميان دانشگاه هاي كشور

بر اساس اعلام آخرين نتايج رتبه بندي دانشگاهها و موسسات آموزشي و پژوهشي ايران، رتبه دانشگاه قم در ميان دانشگاه هاي كشور ۱۵ پله ارتقاء يافت.

به گزارش روابط عمومي اين رتبه بندي كه هر سال توسط ISC اعلام مي شود دانشگاه قم با ۱۵ ارتقاء به رتبه ۳۴ دست يافت.

گفتني است كه دانشگاه ها بر اساس شاخص هاي متعدد در زمينه هاي "پژوهش"، "آموزش"، "تسهيلات و امكانات"، "فعاليت هاي اجتماعي –اقتصادي" و "وجهه بين المللي" مورد ارزيابي قرار مي گيرند كه دانشگاه قم در چهار شاخص اول به ترتيب ۱۷، ۲، ۸ و ۸ پله نسبت به نتايج اعلامي در سال قبل رشد داشته است.

روابط عمومي دانشگاه قم اين دستاورد بزرگ را در آستانه چهلمين سالگرد تاسيس دانشگاه به عموم جامعه دانشگاهي قم، اساتيد، كاركنان، دانشجويان و مديران دانشگاه تبريك عرض مي نمايد.

خانه | بازگشت | Guest (Qomuniguest)

روابط عمومی دانشگاه قم