چهارشنبه 9 فروردين 1396   21:36:07
اين صفحه امروز: 80

امكان ثبت نام، پذيرش و جايابي دانشجويان در سامانه ملي كارآموزي

اطلاعيه
سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران به عنوان متولي "كارآموزي" در وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري در راستاي ارتقاء سطح كمي و كيفي فعاليت هاي مرتبط دوره كارآموزي، اقدام به طراحي و اجراي سامانه ملي پذيرش و جايابي كارآموزان نموده است. در اين سامانه انجام كليه مراحل شامل: اعلام ظرفيت كارآموزي، ثبت نام و انتخاب محل كارآموزي توسط دانشجو، سپس تاييد دانشجويان توسط دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي در فضاي الكترونيكي امكان پذير مي باشد. با توجه به اينكه سازمان ها و واحدهاي صنعتي متعددي در اين سامانه عضو مي باشند دانشجويان محترم مي توانند با مراجعه به آن سامانه و استفاده از صفحه ي راهنماي كاربران درخواست كارآموزي خود را ثبت نموده و پيگيري نمايند.
لازم به ذكر است اين سامانه عمدتا مرتبط با رشته هاي علوم پايه و فني و مهندسي بوده و ظرفيت واحدهاي صنعتي به منظور پذيرش دانشجويان محترم محدود مي باشد. دسترسي دانشجويان محترم از طريق مراجعه به نشاني http://www.qom.ac.ir/san  "ستون پيوندهاي مرتبط - سامانه ملي كارآموزي" پذير مي باشد.
ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما
آدرس پستي: قم - بلوار الغدير - بعد از شهرك قدس - دانشگاه قم