پنجشنبه 5 اسفند 1395   15:04:31
در امروز: 16066
اين صفحه امروز: 64

اطلاعيه بازديد اعضاي هيات علمي گروههاي شيمي، مكانيك و فيزيك از مجتمع صنعتي بعثت

دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه قم به منظور آشنا نمودن اساتيد محترم با مراكز اقتصادي و توليدي استان، با هدف افزايش اطلاعات تخصصي و ترغيب اعضاي محترم هيات علمي جهت تعريف پروژه هاي كاربردي ، مقدمات بازديد از مجتمع صنعتي بعثت و برگزاري نشست مشتركي با مديرعامل و معاون محترم اين مجتمع صنعتي در تاريخ چهارشنبه 24/8/1391 را فراهم نموده است.  اساتيد محترم در صورت تمايل، اعلام آمادگي خود و ديگر اعضاي محترم دانشكده را  حداكثر تا ساعت 14 روز دوشنبه 22/8/1391 از طريق سيستم گردش مكاتبات اداري به اين دفتر ارسال فرمايند تا در صورت به حد نصاب رسيدن آمار افراد داوطلب، برنامه ريزي مناسب جهت بازديد انجام گيرد.
لازم به ذكر است سرويس جهت بازديد ساعت 7 و نيم روز چهارشنبه  روبروي اداره نقليه دانشگاه، آماده حركت مي باشد. خواهشمند است با اعلام آمادگي به موقع، اين دفتر را در برنامه ريزي مناسب جهت بازديد ياري فرمائيد.

مجتمع صنعتي بعثت در سال 1367 با طراحي و توليد تجهيزات دفاعي بويژه تجهيزات  NBC تاسيس گرديده و هم اكنون نيز تجهيزات پزشكي ايمني و خدمات فني و مهندسي جزو توليدات و خدمات اين صنعت مي باشد كه با توسعه دانش و توانمندي مجتمع در طراحي و توليد اين زنجيره با جهت گيري به سمت صنايع پزشكي ايمني و ارتقاء كيفيت تجهيزات دفاعي وارد مرحله جديدي گرديده و در دهه اخير به عنوان يكي از صنايع معتبر در توليد و ايجاد دانش فني، تجهيزات ايمني، وسايل پزشكي و خدمات مهندسي مطرح مي باشد.
از جمله محصولات اين مجتمع صنعتي (پناهگاه هاي هسته اي بيولوژيك- شيميايي)- بيمارستان هاي سيار و  cleaning room  كيسه­ي خون- ماسك- لباس هاي نفوذ ناپذير-انواع فيلترهاي نظامي وصنعتي مي باشد.
ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما
آدرس پستي: قم - بلوار الغدير - بعد از شهرك قدس - دانشگاه قم